ΛΥΘΗΚΕ το ΜΥΣΤΗΡΙΟ με την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΔΩΝΗ: «Που βρισκόμουν αυτές τις ώρες…»

Κοινοποίηση:
donis

Δεν υπήρξε καμία εξαφάνιση λέει ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός Γιώργος Δώνης η οικογένεια του οποίου ανησύχησε όταν έχασε ξαφνικά τα ίχνη του.

«Ήταν προγραμματισμένο να πάω στο Ντουμπάι. Έφυγα πολύ αργά και έχασα το κινητό μου. Τα παιδιά μου φοβήθηκαν, γιατί έχω πολύ συχνή επικοινωνία και απόρησαν. Το θέμα λύθηκε πολύ γρήγορα, αλλά ξέρετε, τα κλικ υπερισχύουν. Το ζήτημα ήταν καθαρά προσωπικό και σχετιζόταν και με θέμα συγγενικού μου προσώπου. Ήξερα ότι θα βγει το θέμα. Έγινε για το κλικ», δήλωσε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας σε σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το οποίο κι επισκέφτηκε.

Η περιπέτεια για την οικογένεια Δώνη ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη 22 Μαρτίου, μετά το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας Ελπίδων με αντίπαλο την Ουγγαρία στο οποίο αγωνίστηκε και ο γιος του, Τάσος.

Μετά το τέλος του, περίπου στις 8 το βράδυ ο Γιώργος Δώνης αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα οδηγώντας ένα Land Rover, με γαλλικές πινακίδες.

Γύρω στα μεσάνυχτα φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την οικογένειά του στην οποία ενημέρωσε ότι βρίσκεται κοντά και πως σε περίπου δέκα με δεκαπέντε λεπτά θα έφτανε στο σπίτι του.

Από εκείνο το σημείο χάθηκαν τα ίχνη του τα οποία η ΕΛΑΣ εντόπισε περίπου 24 ώρες μετά τη δήλωση εξαφάνισής του στο Ντουμπάι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: