Μάθανε ότι γ@…στε… πλακώσανε και οι Τούρκοι! Δείτε τι ετοιμάζουν στο Αιγαίο λίγες μέρες μετά την τραγωδία στην Κίναρο

Κοινοποίηση:
tsesme

Το… Ωκεανογραφικό «Τσεσμέ» ετοιμάζεται να βγάλει εκ νέου η Άγκυρα στο Αιγαίο, λίγες ώρες μετά την αμφισβήτηση της ελληνικής επιχειρησιακής αρμοδιότητας για έρευνες στον χώρο της Κινάρου όπου συνετρίβη το ελικόπτερο του ΠΝ με νεκρούς τρεις χειριστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX, με την οποία δρομολογεί τη δέσμευση περιοχών στα διεθνή ύδατα του Κεντρικού Αιγαίου μεταξύ 16ης και 28ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στην Εύβοια τη Σκύρο και τα Ψαρά για έρευνες υδρογονανθράκων.

Το «Τσεσμέ» πραγματοποίησε τελευταία φορά έρευνες στο Αιγαίο στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, συνοδευόμενο μάλιστα από δύο τουρκικά πολεμικά πλοία.

onalert.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι δουλειά έχουν οι Τουρκαλάδες να ψάχνουν στην Εύβοια για υδρογονάνθρακες; Τι παραδώσανε και δεν το ξέρουμε; Πήγαμε εμείς στο Βόσπορο ποτέ να κάνουμε έρευνες για ορυκτό πλούτο; Με ποιο δικαίωμα μπαίνουν στα δικά μας νερά! Καμμένε παχύδερμο σαν τον κώλο σου τον τριφασικό τα έκανες.

    1. Αφού το δώσαμε το αιγαίο,φυσικά θα ψάξουν.Δεν το κάνουν γι’αυτούς όμως,οι γερμανοί-αμερικανοί θα πάρουν το μεγαλύτερο %.Οι τούρκοι,το πολύ να πάρουν 10%.Σκυλάκια των γερμανών είναι,τίποτα παραπάνω.Το θέμα είναι πως για άλλη μια φορά,η ελλάδα βγαίνει χαμένη.

Comments are closed.