Μάθημα ζωής από ένα… άλογο – Τρέχει για να φέρει φαγητό στον δεμένο φίλο του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
alogo

Όπως οι άνθρωποι, έτσι και τα άλογα δείχνουν συμπόνια για τους φίλους και τα μέλη της οικογένειά τους που έχουν ανάγκη. Ευτυχώς, πολλές φορές αυτές οι γλυκές στιγμές απαθανατίζονται στην κάμερα. Το παρακάτω βίντεο σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Δείτε εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο/Η ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΡΟΣ Ο ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΣ λέει:

    ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΖΩΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ Κ ΙΝΤΥΜΙΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟΝ ΔΙΚΑΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ Κ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ Κ ΤΟΥ ΖΗΤΙΑΝΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ Κ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ

  2. Σκεψου να ηταν χρυσαβγιτικο αλογο και το δεμενο μαυρο… αντι για φαι θα του εδινε κλωτσιες

  3. “Μάθημα ζωής από ένα άλογο” βέβαια περιμέναμε από ένα άλογο να δούμε πως γίνεται, γιατί μόλις γεννιόμαστε μας πετάνε στη δουλειά και δεν μας έδωσε κανείς ούτε ένα ποτήρι νερό έτσι. Άχου μωλέ το αλογάκι, τώρα ξέρω πως γίνεται αν δω και κανέναν δεμένο θα τρέξω να του φέρω φαγάκι μην τον χάσω και από πελάτη.

Comments are closed.