“ΜΑΓΚΙΕΣ” από τον George Soros στην Χρυσή Αυγή! ΔΕΙΤΕ πως φίμωσε τον Ευρωβουλευτή Επιτήδειο για να μην τον ξεφτιλίσει! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
soros

Επιταγές George Soros στην Ευρωβουλή  – Φίμωση Στρατηγού Επιτήδειου

Κεντρικός ομιλητής ήταν σήμερα, στην μικτή κοινοβουλευτική ακρόαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις από την κρίση, ο George Soros υπό την ιδιότητα του Προέδρου των ιδρυμάτων Open Society.

Στην συγκεκριμένη ακρόαση είχε αποδοθεί και χρόνος ομιλίας στον Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, ο οποίος θα απεύθυνε κάποια συγκεκριμένα ερωτήματα στον κ.Soros, αλλά λίγη ώρα πριν την έναρξη της ακρόασης οι υπηρεσίες της Ευρωβουλής αφαίρεσαν το όνομα του από την λίστα ομιλητών χωρίς καν να τον ενημερώσουν, προφανώς για να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον προσκεκλημένο ομιλητή.

Ο Αμερικανοεβραίος δισεκατομμυριούχος ανέλυσε το όραμα του για τον ρόλο που θα διαδραματίσει η Ε.Ε. στην ευρύτερη περιοχή αλλά μίλησε και για το Brexit χαρακτηρίζοντας το ως μια αρνητική έκπληξη που τροφοδοτήθηκε από έντονα αντιμεταναστευτικά αισθήματα.

Ζήτησε να πραγματοποιηθεί ένα Ευρωπαϊκό Σχέδιο Μάρσαλ ύψους πέραν του 1 τρις. Ευρώ, με ευεργετούμενη την Αφρικανική Ήπειρο και παράλληλα να καθιερωθεί μία πανευρωπαϊκή φορολογία υπέρ της Ε.Ε. ούτως ώστε να μπορέσει αν χρηματοδοτηθεί το εγχείρημα.

Τέλος ο κ. Σόρος ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να μειωθούν δραστικά τα κονδύλια της για την αγροτική και αναπτυξιακή πολιτική ούτως ώστε να χρησιμοποιηθούν τα κονδύλια για την ένταξη των μεταναστών στην Ευρωπαϊκή οικονομία.

soros1soros2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Σόρος θέλει να χτυπήσει τον Εθνικισμό που είναι ο εχθρός της Παγκοσμιοποίησης μέσω του τεράστιου εποικισμού που προωθεί και χρηματοδοτεί ο ίδιος στηρίζοντας τη λαθρομετανάστευση που φέρνει την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρώπης

  2. Προφανως επειδή είναι αγραμματος και δεν ξερει καν να μιλησει.
    Ευτυχως γλυτωσε η Ελλαδα από άλλο έναν εξευτελισμο

    1. Προφανώς έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Δεν άφησαν τον ευρωβουλευτή της Χ.Α να μιλήσει γιατί ήξεραν ότι θα του αλλάξει τα φώτα με τις ερωτήσεις του και δε θα μπορούσε να κάνει κίχ ο Σόρος και ο κάθε Σόρος. Η Φασιστική Δημοκρατία της Ευρώπης σε όλο της το μεγαλείο

  3. Πονανε οι αληθειες το σαπιο πολιτικο συστημα εντος και εκτος ελλαδας , γιαυτο ολοι οι εγκαθετοι εβραϊστες ανθελληνες τους απομονωνουν και τους εχουν στο “αποσπασμα” , για να μην ακουστει η αληθεια και οι βρωμοδουλειες τους και ενοχλησει το διεφθαρμενο συστημα που υπηρετουν ολοι τους σωρηδον δηλ. ολο το αντισυνταγματικο τοξο της εβραιοβουλης

  4. η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μεσα σε 4 χρονια που ειναι στην βουλη εχει ηδη ωριμασει………
    ειναι ετοιμη να κυβερνησει……..δεν τους λειπει τιποτα…….
    και εχουν και τα αρχ….δια για να πολεμησουν τους ανθελληνες τοκογλυφους………..
    αντε το 7% να γινει 27% ……….απο εδω και περα την ευθυνη την εχει ο λαος………

  5. Η Χρυση Αυγη μιλα στην καρδια των Ελληνων οποτε δεν εχει και τοσο σημασια εαν δεν μιληση και στο Σιωνιστικο κεφαλαιο και τους εκπροσωπους του.

Comments are closed.