ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ- Πρώην βουλευτής της Ν.Δ φέρεται ως Εγκέφαλος Σπείρας με Πλαστές Διαθήκες! Ως υπαρχηγός “προαγωγός” πολυτελείας- προστατευόμενη μεγαλοκαναλάρχη- που “σέρβιρε” βίζιτες

Κοινοποίηση:
55555555

Πρώην βουλευτής της Ν.Δ., παλιός γνώριμος των αρχών καθώς έχει καταδικαστεί για απάτες, φέρεται ως εγκέφαλος σπείρας που κατήρτιζε πλαστές ιδιόχειρες διαθήκες και καρπωνόταν την περιουσία εύπορων ατόμων μετά το θάνατο τους.
Η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δέκα προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση για:
-εγκληματική οργάνωση (συγκρότηση, ένταξη, διεύθυνση)
-διακεκριμένη απάτη στο Δικαστήριο κατ εξακολούθηση
-άμεση συνέργεια στην παραπάνω πράξη, κατά περίπτωση
-διακεκριμένη  πλαστογραφία με χρήση κατ εξακολούθηση και
-ψευδορκία μάρτυρα
Παράλληλα, ο αρμόδιος εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση δέκα ενταλμάτων σύλληψης ενώ ερευνάται και η ενδεχόμενη εμπλοκή τριών ακόμη προσώπων.
Σύμφωνα με τη δικογραφία η σπείρα δρούσε τα πέντε τελευταία χρόνια. Το σχέδιο της ήταν καλά μελετημένο αφού πλησίαζε εύπορους μοναχικούς ηλικιωμένους και μετά το θάνατο τους φρόντιζε να εμφανίζει τις πλαστές διαθήκες με τις οποίες τα περιουσιακά τους στοιχεία κληροδοτούνταν σε κάποια από τα μέλη της σπείρας. Στη συνέχεια είτε προχωρούσαν στην άμεση εκποίηση της περιουσίας είτε τη διαχειρίζονταν κατά το συμφέρον τους. Αφορμή για να ξεκινήσουν οι έρευνες ήταν ο θάνατος τριών αδελφών και οι «ύποπτες» διαθήκες τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη makeleio.gr:”Μαυρογιαλούρος” πρώην βουλευτής της Ν.Δ & καλλιτεχνική μάνατζερ πίσω από κύκλωμα με πλαστές διαθήκες!

Επιβεβαίωση ρεπορτάζ Makeleio.gr : Εξαρθρώθηκε σπείρα που άρπαζε περιουσίες νεκρών με πλαστές διαθήκες – Διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται τέως βουλευτής της Ν.Δ – Στο κύκλωμα γνωστή καλλιτεχνική μάνατζερ “κολλητή” καναλάρχη με αδυναμία στα καλίγραμμα μοντέλα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: