Μαμάαα! Σε μια άκρη της Βουλής σαν τους ψωριάρηδες οι διαβόητοι ΛΟΑΤΚI. Ο-η άλλος-η με το λαλούδι στο μαλλί. Ουουουουου!!!

Κοινοποίηση:
Óôéãìéüôõðï áðü ôçí óõæÞôçóç ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Äéêáéïóýíçò, ÄéáöÜíåéáò êáé Áíèñùðßíùí ÄéêáéùìÜôùí "ÍïìéêÞ áíáãíþñéóç ôçò ôáõôüôçôáò öýëïõ - Åèíéêüò Ìç÷áíéóìüò Åêðüíçóçò, Ðáñáêïëïýèçóçò êáé Áîéïëüãçóçò ôùí Ó÷åäßùí ÄñÜóçò ãéá ôá Äéêáéþìáôá ôïõ Ðáéäéïý êáé Üëëåò äéáôÜîåéò", ÄåõôÝñá 9 Ïêôùâñßïõ 2017.
(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Όχι μόνο έξω από το κοινοβούλιο, αλλά και μέσα σε αυτό, εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας βρέθηκαν σήμερα για να υπογραμμίσουν το ενδιαφέρον τους για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αλλαγή φύλου.

LOATK2

Στα δυτικά θεωρεία βρέθηκαν μάλιστα γνωστοί εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας οι οποίοι παρακολουθούσαν με προσοχή την ομιλία του Πρωθυπουργού και τις τοποθετήσεις των μελών της κυβέρνησης και των στελεχών της αντιπολίτευσης. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Γρηγόρης Βαλιανάτος, η Πάολα και αρκετοί άλλοι. Άλλοι-ες , αδερφές και παλουκάρια-όπως καταντήσαμε-γίναμε μαλλιά κουβάρια. Έ, ρε πούστη μου χάλια…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ! ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΟΛΗ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ! ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Κ ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΟΠΕΛΟΥΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ! ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;;;;

  2. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗ…. ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!

  3. Να ζησω να δω αυτη τη γερικη τσιμπουκοπνιχτρα τον Βαλιανατο, βουλευτη…
    κι ας πεθανωωωω!!!!

  4. ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΙΝΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ…ΒΟΥΛΗ!!! ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ REAL ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

  5. Αυτος πισω απ’τον Βαλιανατο τι ειναι…gay πακιστανος;

  6. Βρωμιάρες, ειτζιάρες, ξεκωλιάρες … Συγχαρητήρια. Να σας χαίρονται οι πατεράδες σας.

Comments are closed.