Ματέο Ρέντσι: «Θα λειτουργήσουμε ως γέφυρα και θα είμαστε στο πλευρό της Ελλάδας»

Κοινοποίηση:
renzi-tsipras

Στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναφέρθηκε… μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Virus του δημόσιου καναλιού Rai Due, o Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι.

«Προσπαθούμε να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας στην ελληνική κυβέρνηση, σε συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για να βρούμε μια λύση», δήλωσε ο Ρέντσι.

Ο σαραντάχρονος επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, ο οποίος είχε χθες αργά το απόγευμα τηλεφωνική συνομιλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πρόσθεσε επίσης ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να φερθεί πονηρά και να αφήσει άλλους να πληρώσουν, αλλά μια βασική ευελιξία, ως αντάλλαγμα για τις μεταρρυθμίσεις, πρέπει να εξασφαλισθεί».

«Η Ιταλία λειτουργεί ως γέφυρα ανάμεσα στην Ελλάδα και τις πιο άκαμπτες χώρες για να βρεθεί μια λύση», τόνισε ο Ματτέο Ρέντσι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: