Μα καλά αυτή η “ποντικομαμή” , επαναστάτης της πλάκας ΝΤΑΛΑΡΑΣ, τι δουλειά έχει στους ΓΑΜΟΥΣ των πλουσίων; (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
gamos2-h-633-45119026

Ο κ. Γιώργος Νταλάρας “αποθανατίζει” με το φακό του το Γάμο της χρονιάς …. στις Σπέτσες!

Ντίνος Κόκκαλης και Αταλάντη Μαρτίνου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις Σπέτσες. Η «αφρόκρεμα» του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου στον γάμο της χρονιάς!

Στο γάμο καλεσμένος όπως βλέπετε και ο Γιώργος Νταλάρας.

ntalaras

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Διαχρονικός σαγηνευτής του μεγάλου πλήθους με το μέγα πάθος για το Λα’ι’κό Τραγούδι ο εν Δάφνη ΓιαουρτοΝεραντζοΚερματοΝεροκαταξιωμένος,Σεμνός κι Αφιλοκερδής Ήρωάς Μας επιζητεί απελπισμένα -και δικαίως- Πρεστιζάτες Κοσμικές Εμφανίσεις καθώς τρίζει συθέμελα η Δημοτικότητά Του διεκδικούμενη από τον Διάδοχό Του Μυθικό Εθνικό Μας Σταρ εκτελούντα (κυριολεκτικά) την Τελευταία Μεγάλη Επιτυχία Του “Το γελαστό παιδί Π.Φ.”,ψυχολογικά η Παράδοση του Στέμματος δεν είναι πάντα Εύκολη Υπόθεση.Κρίμα που -προφανώς- ο λατρεμένος,άξιος κι ιδανικός Τζιμάκος βολεύτηκε με καμιά “κουτσουρεμένη” συνταξούλα κι έπαψε να ασχολείται με το ΔιαχρονικοΕμμονικό Ίνδαλμά Του.

    1. Υ.Γ.Προσωπικά πιστεύω πως Στέμμα,Μέγαρο και Κορυφαίες Κοσμικές Εμφανίσεις αποτελούν Ελάχιστο Φόρο Τιμής σε “Θεωμένη” Ελαφρολα’ι’κή Εκδοχή του Ενός,Μοναδικού κι Ιδανικού ΒΑΣΙΛΙΆ ΈΛΒΙΣ.

Comments are closed.