Μεγάλη ανατροπή στο Epsilon πριν από λίγο!

Κοινοποίηση:
EPSILON-MEDIAMAGAZINE-1021x580

Ενώ η φετινή τηλεοπτική περίοδος έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες, οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς στο κανάλι.

Του Κώστα Κόκκολα

Πρώτο το mediamagazine.gr σας είχε ενημερώσει για τις απολύσεις 5 δημοσιογράφων από την περσινή ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη, όπως και για τις μετέπειτα κινήσεις των «απολυμένων» δημοσιογράφων με την ΕΣΗΕΑ, που τελικά είχαν «παγώσει» τη διαδικασία των απολύσεων.

Ωστόσο, ήταν ευχάριστα για τους 5 δημοσιογράφους, που, ενημερώθηκαν από τη διεύθυνση του σταθμού, πως τελικά δεν χάνουν τις δουλειές τους, αλλά παραμένουν στο δυναμικό του epsilon.

Πρόκειται ξεκάθαρα για νίκη των εργαζόμενων, καθώς τους είχαν ανακοινωθεί οι απολύσεις τους, όμως τελικά με τις κινήσεις τους, αλλά και την παρέμβαση ΕΣΗΕΑ, παρά το γεγονός πως οι ίδιοι, δεν είναι μέλη της, κατάφεραν να πάρουν πίσω τις θέσεις τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: