Μεγάλη πυρκαγιά στις Φυτείες Αιτωλοακαρνανίας! Συναγερμός στην πυροσβεστική λόγω ισχυρών ανέμων! “Σηκώθηκαν” 2 καναντέρ και 2 πεντζεντέρ!

Κοινοποίηση:
fotia2-600x277

Νεότερη ενημέρωση

Από ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 15.05.

Περισσότερα από δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 άτομα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δυο καναντέρ αεροπλάνα και δυο πεντζεντέρ ελικόπτερα επιχειρούν αυτή την ώρα κοντά στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει και δυνάμεις από άλλες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπως του Αγρινίου και του Μεσολογγίου και ενισχύονται συνεχώς για να προλάβουν να περιορίσουν τις φλόγες.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιτωλοακαρνανίας για μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει κοντά στην Ιερά Μονή Λιγοβιτσίου στην περιοχή Μπαμπίνι στις Φυτείες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ήδη πάνω από δέκα οχήματα της πυροσβεστικής, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ενώ έχουν ήδη σηκωθεί και δύο αεροπλάνα τα οποία δίνουν μάχη με τις φλόγες και από αέρος.

Ήδη έχει ενημερωθεί και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προκειμένου αν χρειαστεί να συνδράμουν με μηχανήματα στο έργο της πυρόσβεσης.

Το έργο των πυροσβεστών είναι πολύ δύσκολο καθώς πνέουν στην περιοχή ισχυροί άνεμοι.

tempo24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.