Μετά τον Κίσινγκερ στέλνουν αυτόν να μιλήσει σε Τραμπ και Πούτιν!

Κοινοποίηση:
ffe5ae8de26b2305bf7b2309a78bea6c_L-620x450

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μετά τον Χένρι Κίσινγκερ, ο έτερος παγκοσμιοποιητής, Mikhail Gorbachev, παρακαλεί την Εθνική Δεξιά των Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ να «διασώσουν» την παγκόσμια πυρηνική συμφωνία-ορόσημο, προκειμένου να μην αγριέψουν τα πράγματα στον πλανήτη και καταστραφούν οι δομές εξουσίας της Νέας Τάξης.

Μιλώντας την Πέμπτη, στην εφημερίδα Rossiiskaya Gazeta,, ο άνθρωπος που διέλυσε την Σοβιετική Ένωση σε χρόνο ρεκόρ, προειδοποίησε πως ΗΠΑ και Ρωσία, με την συμπεριφορά τους, θέτουν σε κίνδυνο την Συμφωνία που είχε υπογράψει, το 1987, με τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ σε σχέση με τον πυρηνικό αφοπλισμό, προκειμένου να μην υπάρχει αντίπαλος που θα απειλήσει την «παγκόσμια ειρήνη».

Συγκεκριμένα, στις 8 Δεκεμβρίου 1987, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ρόναλντ Ρήγκαν, και ο ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, υπέγραψαν στην Ουάσινγκτον συνθήκη για τον περιορισμό των πυρηνικών εξοπλισμών(INF). Ήταν η πρώτη συνθήκη που προέβλεπε όχι απλά περιορισμό αλλά και καταστροφή πυρηνικών κεφαλών.

«Αν το σύστημα του περιορισμού των πυρηνικών όπλων καταρρεύσει, και εκεί θα οδηγήσει ακριβώς η διάλυση της συμφωνίας INF, τότε οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές», υπογράμμισε ο διεθνιστής, πολιτικός οπαδός της Ατζέντας 2030 για μία νέα τάξη πραγμάτων.

Μετά τον Κίσινγκερ στέλνουν αυτόν να μιλήσει σε Τραμπ και Πούτιν! /ul – Εικόνα0

Την ίδια ώρα, αναφορικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, «ενδεχόμενη αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας θα σημάνει το τέλος αυτής της διεθνούς συμφωνίας», όπως δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου Αλί Λαριτζανί, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Λαριτζανί, ο οποίος βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη για ένα διεθνές κοινοβουλευτικό φόρουμ, δήλωσε επίσης πως ενδεχόμενη αποχώρηση της Ουάσινγκτον από την πυρηνική συμφωνία θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμιο χάος!

Το Ιράν ελπίζει πως η Ρωσία θα διαδραματίσει έναν ρόλο για να επιλυθεί το ζήτημα γύρω από την πυρηνική συμφωνία, δήλωσε ο Λαριτζανί κατά τη συνάντησή του με τον Βιάτσεσλαβ Βολόντιν, τον πρόεδρο της Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Εν κατακλείδι, η Νέα Τάξη «κάθεται» πάνω σε αναμμένα κάρβουνα και ως εκ τούτου έστειλε αυτή την φορά τον Γκορμπατσόφ να εκφραστεί δημόσια!

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: