ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ! Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Ενγκόγκ

Κοινοποίηση:
Νταβίντ Ενγκόγκ

Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου είναι και με τη… βούλα ο Νταβίντ Ενγκόγκ. Το κλίμα στη Νέα Σμύρνη είναι πανηγυρικό τις τελευταίες ώρες εν αναμονή της ανακοίνωσης του Γάλλου σταρ, η οποία ήρθε το απόγευμα της Τρίτης (30/8), με το νέο μεταγραφικό απόκτημα να φοράρει τη φανέλα με το Νο 24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Ενγκόγκ. Ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε το πρωί της Τρίτης το συμβόλαιό του και πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο «24».

Ο Νταβίντ Ενγκογκ, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τόνισε: «Είμαι χαρούμενους για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Πλέον ξεκινάμε την σκληρή δουλειά, προκειμένου να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: