Οι… παλιοί αλλά και οι νεότεροι μάγειρες λένε πως λίγο γάλα ή κρέμα γάλακτος μπορεί να κάνει μια ομελέτα αφράτη.
Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά!
Ποιο είναι αυτό; Το ανθρακούχο νερό. Ναι, καλά διαβάσατε!
Μόλις μερικές σταγόνες ανθρακούχου νερού θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα που έχετε φάει ποτέ.
Πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε μια κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό ανά δύο αυγά για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τόση ποσότητα είναι αρκετή για να μην γίνουν τα αυγά σας νερουλά.
Το ανθρακούχο νερό δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να το νιώσετε στα αυγά σας. Το μόνο που θα νιώσετε είναι η «αφρατοσύνη» τους που θα σας εντυπωσιάσει.