“ΜΕ ΒΙΑΖΑΝ ένας ένας”:Το μαρτύριο της 15χρονης στην ΠΑΤΡΑ που ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ!

Κοινοποίηση:
8b90f2d57818c098ad157f291f104578

Τι ακριβώς συνέβη στην Πάτρα μετά τη σύλληψη για τον βιασμό 15χρονης κοπέλας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο,της πόλης…

Στον Γ΄Ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί, οδηγείται εντός της ημέρας, ο 44χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό μιας 15χρονης κοπέλας στην Πάτρα. Για την υπόθεση αναζητείται και ο συνεργός του. Όπως έχει ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε το απόγευμα της 31ης Μαρτίου στην Πάτρα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου. Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας ακόμα συνεργός του 44χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται.Ειδικότερα, σε συνοικιακό δρόμο της πόλης, οι δυο δράστες ακινητοποίησαν 15χρονη και αφού την οδήγησαν σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, ασκώντας της σωματική βία την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία, ταυτοποιησαν τα πλήρη στοιχεία του 44χρονου και σε έρευνα που ενήργησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως σημειώνει το ilialive.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Μην κάνετε έτσι ρε παιδιά.Είναι μία ακόμα απο τις φανταστικές και πικάντικες ιστορίες περι Πάτρας που μας πλασάρει εδώ και καιρό το Μακελειό.Είχαν καιρό να ασχοληθούν με την Πάτρα και μιας και δεν είχαν κάποιο άλλο θέμα,είπαν να το ανεβάσουν όπως το φαντάστηκε ο συντάκτης.Δείτε πρώτα το όνομα αυτου που το ανέβασε.Σπαρτιάτισσα=Παπαλάμπρος=Βλάχος=Μπουμπουλίνα.Το απόλυτο της αξιοπιστίας.

  2. 15 ΧΡΟΝΗ ΡΕ..?ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΟΥ..?ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΝ ΤΟΥ,ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΙΚΤΑ…ΒΡΩΜΙΣΑΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ…

  3. η εποχή που η γυναίκα το πήγαινε όσο μακρυά ήθελε και όταν έλεγε “τέλος” σταμάταγε ο άντρας, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. απο την ισότητα πλέον περνάμε στην ισλαμική αντίληψη τής γυναίκας-αντικείμενο που την χρησιμοποιεί ο άντρας όπως θέλει. είμαστε μια πολυπολιτισμική κοινωνία και οι γυναίκες πρέπει να προσαρμοστούν να θέλουν να επιβιώσουν, αλλιώς ο λιθοβολισμός περιμένει στην επόμενη στορφή.

    ανοιχτή κοινωνία και πολυχρωμία.

  4. Οι ιδιες οι κοπελες προκαλουν με την συμπεριφορα τους αρκετες φορες τους αντρες , εαν τωρα τους επιτεθει καποιος/οι και βιασουν καποια θα φταινε μετα οι αλλοι οπως επισης πολλες φορες βλεπουμε 3 – 4 τα ξημερωματα μονες να κυκλοφορανε στους δρομους η στα μπαρακια

    1. Μη λες βλακείες κάτι τέτοια λένε και οι μουσουλμάνοι για να δικαιολογήσουν τις αποτρόπαιες πράξεις τους κατά των γυναικών.

  5. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά μήπως τον ήξερε; Περίεργο μου φαίνεται να τη βρήκε στο δρόμο και να τη βίασε στα καλά καθούμενα. Δεν θέλω να κρίνω τη κοπέλα γιατί μπορεί να πραγματικά να είναι θύμα, απλά θυμάμαι πως όταν πήγαινα στο γυμνάσιο υπήρχαν πολλές 15άρες συμμαθήτριες μου που κυνηγούσαν 40ρηδές, και μετά οι γονείς τους κυνηγούσαν τους σαραντάρηδες για αποπλάνηση ανηλίκων. Ακόμα και τώρα βλέπω στο δρόμο γέρους κοτσιδάκηδες με πιτσιρίκες.

    1. @ Anonymous 2:59: Σ αυτο εχεις δικιο. Κι εχω ειχα συμφοιτητρια που ητσν 20 και κυκλοφοραγε με παντρεμενο 40+ κι ερχοταν να τη δει απο το μερος που καταγοταν κι οι δυο τους. Την ταιε τηνποτιζε της εριχνε και ….. και ειχε και παιδια στην ηλικια της κοντα και κορες μαλιστα!

  6. τι ηθελε 15χρονο κοριτσι στα ερημα σοκακια??
    το επαιζε ανεξαρτητη?
    γονεις δεν εχει?

    ε τοτε το φαγε το κεφαλι της..
    νομιζει πως ολοι οι ανθρωποι ειναι καλοι..

    χειροτεροι απο τους μουσουλμανους γινομαστε πολλες φορες….
    λιγο μου.. βλεπετε και τρεχετε να το …

    ελεος!! αντε να το παιξετε.. @@

    1. Θελουν συναινεση στο εγκλημα για να φανε το κρεας!!!!!

  7. Ναι αλλο που δεν ηθελε,θα εχει και μια αξεχαστη εμπειρια να θυμαται για μια ζωη!

    1. ε εισαι για τν π…ο εσυ πραγματικα δν ντρεπεσαι? πως μιλας ετσι ρε θα σ αρεσε να το στο καναν στν μανα σ τν γυναικα σ αν εισαι αντρας στην κορη σ η ακομα κ σε σενα? ελα λιγο να σκεφτόμαστε πριν ανοιξουμε το στομα μας να πουμε πατατες. αν την θεωρεις αξεχαστη εμπειρια στο ευχμαι ΟΛΟΨΥΧΑ να σε βιασουν.

      1. Γιατι; προς τας Ανατολας , καλυτερη αντιμετωπιση εχουν;

      1. Κλασσικος γαμιας που εχει χορτασει να πηδαει και σκεφτεται να το ψησει το ψαρι κ απο την αλλη..

      2. Τώρα αυτό είναι προσβολή; Τιμή του κάποιου είναι να είναι παρθένος στις μέρες μας. Δεν θα κολλήσει και όλες τις αρρώστιες που κολλάτε όλοι εσείς οι “μαμιάδες”.

Comments are closed.