Με δολάρια αγοράζεις τα πάντα! Νησί στην Ελλάδα θέλουν oι Πιτ – Τζολί: ΔΕΙΤΕ ποιo είναι!

Κοινοποίηση:
8BR0

Σχεδιάζουν τον προσωπικό επίγειο παράδεισό τους

Ένα νησάκι του Ιονίου φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, σχεδιάζουν να φτιάξουν εκεί έναν προσωπικό επίγειο παράδεισο!

8BR1 8BR2

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ζευγάρι, το οποίο πρόσφατα έβαλε πωλητήριο στο 5,8 εκατομμυρίων σπίτι του στη Νέα Ορλεάνη, είναι πρόθυμο να διαθέσει περίπου 4,2 εκατομμύρια ευρώ για τη Γαία, ένα από τανησάκι των Εχινάδων, που βρίσκονται δίπλα στην ακτή της Ακαρνανίας, στις εκβολές του Αχελώου. «Η Άντζι το ερωτεύτηκε! Θέλει δουλειά για να αναπτυχθεί το νησί, αλλά σε αυτή την τιμή δεν θα έχουν πρόβλημα», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, προσθέτοντας ότι στόχος είναι να χτίσουν εκεί τοεξοχικό των ονείρων τους, ώστε να απολαμβάνουν οι ίδιοι και τα έξι τους παιδιά τις διακοπές τους μακριά από τους παπαράτσι.

Η Γαία έχει έκταση 43 στρεμμάτων, ενώ έχει άδεια να υποδιαιρεθεί σε έξι οικόπεδα, στα οποία μπορούν ναανεγερθούν ισάριθμες βίλες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Του Ιονίου? Τα νησάκια εκεί εκτός του ότι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ με καθαρές παρθένες θάλασσες, έχουν όμως ημερομηνία λήξεως. Αν δεν είσαστε συνηθισμένοι στο κούνημα, η εκλογή είναι φανταστική. Φυσικά, κάθε Έλληνας λυπάται που ξεπουλιέται κατ αυτόν τον τρόπο η πατρίδα του……αλλά

Comments are closed.