Με κόκκινο μπαλόνι “μπούκαρε” στη Βουλή η Ζωή Κωνσταντοπούλου – «Ούτε γουλιά στην Coca-Cola»! “Μαλλιά – κουβάρια” με την Τσαρουχά

Κοινοποίηση:
zoi

H Ζωή Κωνσταντοπούλου εισήλθε σήμερα στην αίθουσα της Ολομέλειας κρατώντας ένα κόκκινο μπαλόνι! Σημειώνεται ότι στο κόκκινο μπαλόνι αναγραφόταν το σύνθημα «Ούτε γουλιά στην Coca-Cola».

Να σημειώσουμε ότι το  κόκκινο μπαλόνι ήταν από την απεργιακή συγκέντρωση στην οποία συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι της Coca-Cola.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αφού κάθισε στο έδρανο και ακούμπησε το μπαλόνι δίπλα της, δέχτηκε την παρατήρηση της προεδρεύουσας Μαρίας Κόλλια – Τσαρουχά, η οποία συνέστησε στην κ. Κωνσταντοπούλου να πάρει το μπαλόνι από εκεί και να το βάλει κάτω.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλημένη υπάκουσε στην παρατήρηση και άφησε το μπαλόνι της στο διπλανό έδρανο, όμως όταν αργότερα έλαβε τον λόγο, επιτέθηκε στην αντιπρόεδρο της Βουλής, λέγοντας ότι «ζήτησε να εξαφανιστεί το κόκκινο μπαλόνι, σύμβολο του αγώνα των εργαζομένων της γνωστής πολυεθνικής, όπως κάποιοι θέλουν να εξαφανιστούν αυτά τα κορμιά που πέφτουν στον βωμό του κέρδους και να κρύψουμε τον αγώνα τους.»

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Γκασμαδες της ΝΔ και της ακροδεξιας, με το μπαλονι ασχοληθειτε και οχι με τη συνεχιση του μνημονιου

    1. Τσιμπα ρε βλητο κανα δολωμα εσυ και μοκο.

    2. Ροφέ , έχεις και το βλέμμα του Ροφού ; ; ;

      1. καλα τα λεει ο ροφος, οι κιναιδοι δεξιοι και ακροδεξιοι να κανουν μοκο

  2. Oταν η κομμουνιστρια της Εκάλης Καννελη ειχε φερει μια φρατζολα και ένα γαλα και αρχισε να κανει ένα από τα γνωστα της σοου στη βουλη κανενας δεν ενοχληθηκε τοτε, ουτε ο προεδρος, ουτε ο αντιπρόεδρος του κυνοβουλιου.

  3. Συγκρατήστε αυτά τα λόγια και να της τα ξαναθυμίσετε όταν και αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Να δούμε θα τα θυμάται ή θα σφυρίζει αδιάφορα?

  4. αν εισαι χρυσαυγιτης μαλλον μουστακαλη θελεις,ρωτα τους δικους σου πως καλοπερνανε στις ντουζιερες στη φυλακη

    1. Μόνο που έχουν δικά τους ντουζ και “περιποιούνται” τα αναρχικά φλουφλάκια …

    2. Φυσικα…μαστιγωνουν κ βασανιζουν κατι πουστρακια σαν κ σενα,απλυτο σκουλικοειδες διποδο….λιωσε τωρα κατω απο το παπουτσι μου…βρωμιαρη…παρασιτο της κοινωνιας….βλεπεις αντιφα στο δρομο; ξυλοφορτωσε τον προς ικανοποιηση….υπαλληλακος του Σορος ειναι….κοπριτες με βρασμενο μυαλο,οι χειροτεροι φασιστες. Εξαϋλωστε τους!!!!

  5. Χώρισε τον άντρα σου κι έλα να ζήσεις μαζί μου. Θέλω να ακούω όλη μέρα την μελωδική φωνή σου, να μου τραγουδάς και να μου ψιθυρίζεις πονηρές λεξούλες. Αν δεν σε ενοχλεί, είμαι Χρυσαυγίτης. Ο έρωτας όμως δεν κοιτάει ιδεολογίες…

    1. Μια χαρά τα λέει η Ζωή φιλάρα μακάρι να χάμε μέσα στη Βουλή ΑΛΛΕΣ 300 ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ εμένα μαρέσει κι ας φωνάζει !

      1. …συμφωνώ σύντροφε μαζί σου..αλλά την στιγμή που ανήκει και δεν φεύγει-και αυτό την κάνει συνεργό!!!! στο πιο ανθελληνικό μόρφωμα τον σφυριζα (επόμενο καρπαζοεισπράκτορα των ξένων τοκογλύφων) μαζί με πολιτικάντικα μπουμπούκια εκατομμυριούχους (ΠΩΩΩΣΣΣ;;;; και με ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ;;) ..βλ. Σταθακηδες, Τσουκαλάδες, Τσακαλώτους, Μητρόπουλους, Διακάκου κλπ.κλπ.κλπ….ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή…!!! τίποτα άλλο πεθαίνουν για την Ελλάδα ..οι υπόλοιποι ξεπουλάνε την μάνα τους (και εμάς βέβαια μαζί) για τις καταθέσεις τους στην BlackRock και την JPMorgn

Comments are closed.