Με Στέφανο Χίο και «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6» η πρεμιέρα του νέου τηλεοπτικού σταθμού με πατριωτικές κεραίες και αγάπη στην Ελλάδα και την Ορθοδοξία !!!

Κοινοποίηση:
mak66

Την Κυριακή το βράδυ ο Στέφανος Χίος και το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6»  λίγο μετά τις 23.00 θα είναι κοντά σας ζωντανά μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό  «Sunny», που θα μετονομαστεί λίαν συντόμως…

Φυσικά θα μπορείτε όπως πάντα να βλέπετε τον Στέφανο Χίο και διαδικτυακά, μέσα από το «Μakeleio.gr» 

Πίσω από το νέο αυτό εγχείρημα, βρίσκονται αμιγώς πατριωτικοί πυρήνες. Ο νέος πατριωτικός τηλεοπτικός σταθμός φιλοδοξεί να είναι απέναντι σε όλους και σε όλα!

Με τι άλλο λοιπόν θα μπορούσε να κάνει πρεμιέρα; Μα φυσικά  με το «ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6» και τον Στέφανο Χίο.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ οφείλει να σημειώσει- εις το όνομα της αλήθειας και του κόσμου που το παρακολουθεί και το αγκαλιάζει καθημερινά- ότι σαν ανεξάρτητος εκδοτικός και δημοσιογραφικός οργανισμός δηλώνει ότι δε δεσμεύεται και δεν έχει σχέση με κανένα επιχειρηματικό τζάκι αλλά και  κανένα επιχειρηματικό συμφέρον του συρμού και της διαπλοκής αλλά και των ντόπιων νταβατζήδων. Επίσης η παρουσία του στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα ΔΕΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ οποιεσδήποτε πολιτικές και κομματικές κινήσεις με τις οποίες ουδέποτε είχαμε σχέσεις εις το όνομα ψευδεπίγραφων «πατριωτικών και ψευτοπατριωτικών» κορώνων.

Αυτά προς αποφυγή πάσης παρεξήγησης. 

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΡΙΟ το βράδυ ο Στέφανος Χίος και το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ 6″ ΖΩΝΤΑΝΑ μέσα από ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ συχνότητα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

49 Σχόλια

  1. πολυ καλο αυτο να τον βλεπει πιο πολυς κοσμος κι να ξηπναει καλα που ιπαρχει κι αυτος κι λεει τα πραγματα οπως ειναι

    1. να ξυπνησει ή να αποκοιμηθει περισσοτερο, με τις μπουρδες των συστημικων ναζηδων?

      1. τσαμπα μιλας φασιστα. το κομμουνιστης ειναι χειροτερη βρισια απ το ναζηδες

  2. Χιο να ασχοληθεις και λιγο με το αγριο ξυλο ποτ εριξαν οι ξεφτιλισμενοι ματατζηδες στους κατοικους ελληνες της χιου που αντιδρουν στην ισλαμοποιηση του νησιου τους. Ξεφτιλισμενο ανθελληνικο κρατος που δερνει μονο Ελληνες

  3. κανένας΄σύνδεσμος θα παιξει να δούμε κι εμεις εδώ στα χωριά;

  4. ρε παιδια το καναλι αυτο θα εκπέμπει πανελλαδικα?

  5. δα δειχνει και εσω σαητ για μμας τους επαρχιωτες ή μπα????

  6. ρε καρντασια δωστε κανενα λινκ για το καναλι για εμας που δν τον πιανουμε στην tv…ευχαριστω

  7. Επιτέλους, έχουμε μπουχτίσει με όλα τα λαμόγια που θέλουν να ακούγεται μόνο η καθεστωτική βλακολογεία τους. Έκανες απ’τις καλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές με μεγάλη τηλεθέαση και αναμένουμε δυναμικότατη επιστροφή.

  8. εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία Στεφανε και ο θεος να σου δίνει δύναμη και κουράγιο στον πόλεμο που κανεις απεναντη στην σαπίλα και την βρωμια που σαν σμήνος απο κορακια έχει πεσει πανω στην πατρίδα μας και κατατρώγει τις σαρκες της .

  9. Μπράβο Στέφανε και συνεργάτες! Επιτέλους! Για να μπορούν να βλέπουν κι όσοι δεν έχουν ή δεν μπαίνουν ίντερνετ, μπας και ανοίξουν τα μάτια και το μυαλό τους κάποτε… ειδικά οι γέροι και οι γριές…
    Όλοι μαζί σας! Στο πλευρό σας! Αφού για όλους εμάς παλεύετε!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
    ΥΓ: Ρε παιδιά, τι ρωτάτε; Ψάξτε το, το SUNNY. Όσοι μένετε Αθήνα και περίχωρα-γύρω κοντινές περιοχές (όπως κοντινοί νομοί και κοντινά νησιά, για παράδειγμα βγαίνει και Εύβοια, που είναι δίπλα) όταν προγραμματίζετε την τηλεόραση, εμφανίζεται εύκολα και αυτόματα το κανάλι αυτό, όπως και όλα τα υπόλοιπα κανάλια. Πηγαίνετε το κουμπάκι του τηλεκοντρόλ πάνω-κάτω και θα το βρείτε.

  10. και θα μιλας οπως πρεπει ε χιο????αλλο ιντερνετ αλλο τηλεοραση να σε δω αν εχεις τα @@ να μιλας οπως και στο νετ.

  11. Στέφανε λες τα πράγματα oπως πραγματικά είναι. Είσαι ο μοναδικός. Συνέχισε ακάθεκτος.Έχουν χαζέψει τον κόσμο και δέχεται παθητικά ότι χυδαίο ανώμαλο και διεστραμμένο του ρίχνουν στα μούτρα.Τωρα μας φέρνουν και το ισλαμ για να δεσει το γλυκό.Α ρε φούρνοι που χρειάζονται..

  12. Επιτέλους Κάτι που μπορούμε να δούμε… Ξεκίνα χαλαρά όμως να τους γλυκάνουμε στην αρχή και μετά τους πλακώνεις και στα μπινελίκια Στεφανάρα γίγαντα.

  13. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΕ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.
    ΚΑΛΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ.

  14. στο ζουγκλα τσατ μπαινουν συριζαιοι και βριζουν τους παντες

  15. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΕΦΑΝΕ !
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΦΙΛΕ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΣΡ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ !

  16. Ορμα στεφανε.αντε καλη αρχη.καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση.

  17. Χίο εμεις απο το εξωτερικό θα μπορούμε να σε βλέπουμε?

  18. Αντε με το καλο να ακουμε και καμμια αληθεια απτην τηλεόραση γτ ετσι οπως είναι τωρα μονο για θα σπασιμο ειναι.

  19. βγες ρε Στεφανε και ΣΠΑΣΤΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. ελπιζω να κρατηθει η αυθεντικοτητα της εκπομπης.θυσιαζουμε το μπινελικι ,αλλα τουλαχιστον να ανοιξουν λιγο τα ματια των εκτος διαδικτιου!.Μακαρι να ειναι και ο Βελοπουλος.Μακαρι να φωναξετε και Κο Πλευρη να κανει εκπομπες για την Ελλαδα

  21. Καλή αρχή. Το Sunny Channel (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) μπορεί εύκολα να γίνει κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, αν μπει στον ΟΤΕ TV.

  22. Καλή αρχή. Το Sunny Channel (ή όπως αλλιώς θα λέγεται) μπορεί να γίνει εύκολα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας, αν μπει στον ΟΤΕ TV.

  23. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ?
    ΠΟΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ?

  24. Για να σου δίνουν εκπομπή Χίο της διαπλοκής έγινες κι εσύ, τάτσι μήτσι κότσι τα έχεις κάνει μαζί τους

  25. καλή πρώτη και τελευταία εκπομπή. δεν θα έχει ούτε μπινελίκια ούτε τίποτα. θα βγει ο Χίος με κοστούμι και θα τρέμει μην βγει κανένας στο τηλέφωνο και θίξει τον Τσίπρα και του κάνουν μήνυση.

  26. τι Sunny ρε; τι ειναι αυτο;
    εβγαλε η nissan τηλεοπτικο σταθμο;

  27. Έχουν κάνει τον κόσμο ζόμπι μέσα από όλα τα τσοντοκάναλα τα οποία ελέγχει
    το σύστημα που μας κυβερνάει 40 χρόνια.
    Κατευθυνόμενες εκπομπές – ειδήσεις – ρεπορτάζ.Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές όλοι τους δεμένοι στο άρμα της εξουσίας με ένα σκοπό.
    Τον έλεγχο μυαλού του Ελληνικού λαού.
    Πολλοί Έλληνες όπως εγώ έχουμε βγάλει την τηλεόραση από την πρίζα γιατί δεν αντέχουμε να τους βλέπουμε.
    Τους αηδιάσαμε.
    Τους σιχαθήκαμε.
    Μεγάλα και μικρά κανάλια.Όλα το ίδιο είναι.
    Ο κόσμος θέλει κάτι δυνατό.Ανατρεπτικό.Κάτι που θα ανάψει μία σπίθα μέσα του και θα τον κάνει να ξυπνήσει από το λήθαργο στο οποίο τον έχουν βάλει.
    Άντε καλή αρχή.Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα είναι αυτό που περιμένουμε.

  28. Πολυ ευχαριστα νεα. Καιρος ηταν να δουμε στην τβ και εναν πατριωτη δημοσιογραφο, διοτι εχουμε πηξει στους ισλαμολαγνους αριστερους δημοσιογραφους των μμε. Αν δεν ειναι πανελλαδικης εμβελειας το καναλι καντε και μια προσπαθεια να αναμεταδιδουν τουλαχιστον τη δικη σου εκπομπη και καποια περιφερειακα καναλια.

  29. παμε ρε γιγαντα στεφανε.ευτυχως αδελφε υπαρχης και εσυ και εισι πολυ μαγκας.ποιος αλλος δημοσιογραφος θα εβγαινε και θα ελεγε αυτα τα πραγματα???κανεις.η καταραμενη φασιστερα βλεπης εχη βολεψη ολους τους ρουφιανοδημοσιοκαφρους και με τα μπορδελα τσοντοκαναλα κανουν τη δουλεια που εχουν αναλαβη,απο τους εβραιομασωνους.να διαλυσουν την ελλαδα..αλλα το μονο που θα καταφερουν ειναι να μας κλασουν τα αρχ@δια.αλητες προδοτες δημοσιοκαφροι

  30. Δεν μπορώ να περιμένω! Αλλά το όνομα sunny ακούγεται λίγο περίεργο ρε Στέφανε… Έχουν ιστοσελίδα;;;

  31. Καλή επιτυχία και μακροημέρευση στο νέο κανάλι,εύχομαι να είναι πραγματικά μια πατριωτική φωνή και να κάνει τη διαφορά!

  32. ΕΛΑ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ..!! ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ..

  33. Aυτος ο σταθμος εκπεμπει πανελλαδικα;

  34. Kali arxi Stefane. KYPROS-ELLADA-RWSSIA SYMMAXIA. I kipros se ipostirizei kai se parakolouthei kathe vradi.
    KIPROS-ELLAS-ENWSIS

  35. Για να δούμε τι θα δούμε…Καλή αρχή …όπως και νάναι ,όχι όμως ότι νάναι…

  36. Καλή αρχή και καλή λευτεριά.

    1. ΜΑΖΊ ΣΑΣ και στο γυαλί για τους Έλληνες. Εάν μιλήσω/ουμε θα γίνει Χαμός.Νέα στοιχεία για το ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ. έρχονται ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ που…..

Comments are closed.