Με τα “σύνεργα θανάτου” που “δολοφόνησαν” τη “Χρυσή Αυγή”, διαλύεται μια ιστορική παράταξη. Βοούσε το σύμπαν για τη Νοβάρτις αλλά ο Κούλης, κοιμόταν λες κι είχε πάρει “μαριχουάνα”. Του Στ. Χίου

Κοινοποίηση:
ntogiakos-sam

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ως σάιτ αλλά και ως εφημερίδα, εδώ και πολύ καιρό(σχεδόν πάνω από έναν χρόνο), είχε ενημερώσει τους δεξιούς οπαδούς και άστεγους πολιτικά φίλους αναγνώστες του ευρύτερου πατριωτικού ρεύματος, ότι έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων, γύρω από τις ποινικές διαδικασίες και την δικαστική έρευνα, γύρω από το κολοσσιαίο σκάνδαλο με την φαρμακοβιομηχανία Νοβάρτις.

exofilo6-2

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -και όφειλε εκ της θέσεώς του- να ρωτήσει και να μάθει για τα επερχόμενα, ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Εν υπνώσει πολιτικά και εμπιστευόμενος, τσαλαφούς επικοινωνιολόγους, τη Μαρέβα την Εβραία και πουλημένα κομματικά στελέχη, κάτι τομάρια της συμφοράς, χωρίς να αφουγκράζεται την κοινωνική κατακραυγή και χωρίς οι σύμβουλοί του να έχουν πηγές ενημέρωσης και επαφή με την δημοσιογραφική, επιχειρηματική και δικαστική πραγματικότητα, έκανε πως δεν άκουγε ή ακόμα χειρότερα, είχε μαύρα μεσάνυχτα, που σημαίνει ότι είναι ένας ακατάλληλος πρόεδρος.

exofilo27-3

Το σκάνδαλο της Νοβάρτις εφήρπε και τα ονόματα που ακούγονταν κ’ γράφονταν(δείτε εξώφυλλα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του παρελθόντος) αφορούσαν στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και υπήρχε και μια σκιά, γύρω από τον Κουρουμπλή. Οι κομμουνιστές- άτιμοι κομματικά άνδρες και υποκείμενα του διεθνισμού και της απόλυτης κοινωνικής ισοπέδωσης, αρριβίστες και παλιάνθρωποι, έσκαβαν λάκκο βαθύ στα στελέχη του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα.

exofilo8-4

Η ΠΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης, δεν έλαβε υπόψιν του όλα εκείνα τα αντισυνταγματικά που είχαν δρομολογηθεί-και κατέληξαν στις αθρόες και μαζικές συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής- με τα σύνεργα “θανάτου” του Σαμαρά: Εκτέλεση εντολών στον ιουδαϊκό θεσμικό παράγοντα που σκιάζει κομμάτια της Δικαιοσύνης και της Βουλής, παρεμβάσεις στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου υπό την παλιά της ηγεσία, παρεμβάσεις στην αστυνομία και συνεχείς υποκλοπές τηλεφώνων. Την ίδια συνταγή, άρπαξε ο ΣΥΡΙΖΑ και την εφαρμόζει πιστά στους πρώην θύτες.

Πιθανότατα, να δούμε αν όχι τις ίδιες, ανάλογες εικόνες με τον Σαμαρά να συλλαμβάνεται με εντάλμα σύλληψης και άλλους κοκοβιούς της ΝΔ, να παίρνουν σειρά πίσω από τα σίδερα. 

 

mixaloliakos-xeiropedes

Η πολιτική ιστορία, εκδικείται και μάλιστα σύντομα. Μια άδικη προφυλάκιση στελεχών του σκληρού εθνικιστικού κόμματος με 500.000 οπαδούς, επαναλαμβάνεται σε ξεθεωμένους και άπληστους φιλελέδες σε μια παράταξη που οδηγείται στην συντριβή, εαν δεν υπάρξει αντιμετώπιση “δράκου”: Δηλαδή όσων το όνομα εμπλέκεται, να πεταχθούν στο πεζοδρόμιο, μέχρι να αποδείξουν την αθωότητα τους. Οι πολιτικοί δεν είναι σαν τους πολίτες που δικάζονται σαν τους πεντέρημους μέσα στις αίθουσες των Μικτών Ορκωτών. 

Τους κομμουνιστές-είναι πια γνωστό στους αναγνώστες μας-ότι τους σιχαινόμαστε. Δεν υπάρχουν πιο απάτριδες από αυτούς. Αλλά η ενέδρα δολοφονίας από τους ΚΚΕδες εσωτερικού, της εκπροσώπησης μέρους της αστικής τάξης από πολιτικούς σκερβελέδες της ΝΔ, οδηγεί μοιραία μια ιστορική παράταξη στην διάλυση.

Τώρα πια εκπρόσωποι στο πολιτικό σύστημα, αμιγών λαϊκών δεξιών ψηφοφόρων, είναι η Χρυσή Αυγή, κάποιοι άλλοι “μικροί” και από εκεί και πέρα το χάος. Ποιος σοβαρός δεξιός, θα ψηφίσει ΝΔ με όσα ακούγονται;

Η ακυβερνησία είναι πια προ των πυλών, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, δεν κυβερνάνε αλλά υπακούν. Στις εντολές των Αμερικανών που πια είναι αφέντες του πολιτικού συστήματος και μιας Ε.Ε που δεν μπορεί να προστατεύσει ούτε τους “δικούς” της όπως τον παραπαίοντα Αβραμόπουλο και τον τρεμάμενο Βενιζέλο.

Σ.Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Σιγα μην βαλουν το ποιο πιστο σκυλη των Εβραιων φυλακη δεν υπαρχη περιπτωση τους εχει κανει γαμω τις δουλιες στο Ελλαδισταν ο γκαβος ανθελληνας προδοτης

  2. @Γ.Σ. Προτιμώ τα παιδιά μου να παλεύουν για το μεροκάματο ακόμα και με αντιξοότητες σε μια πληγωμένη δημοκρατία παρά να ποτιστούν με μίσος για συνάνθρωπους και συνέλληνες που τυχαίνει να έχουν μια άλλη άποψη. Όσο για το χαρακτηρισμό στον επιστρέφω εις διπλούν, χτύπα τώρα και μια προσοχή στο φύρερ που δεν έχει δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή του. Α υπόψην, τον όρο ”πατρίδα” δεν τον έχετε πάρει εργολαβία κι όσο για το ”ναζιστές” βάλε άλλα 10 εισαγωγικά μπας και το πιστέψεις κι εσύ.

  3. Χίο. Ενημέρωσε μας που βρίσκεται αυτή την στιγμή ο “παναθηναϊκάκιας” , η Κλάπα και η περιβόητη “Ελένη” του μαλάκα συνάδελφοτ σου που γράφει το ποντίκι? Που υπηρετεί ο Ντογιάκος? Ακόμα να τον αποβάλλει το “έντιμο δικαστικό σώμα?” χαχαχαχα!!!!!!!

  4. Έρχεται η ώρα σας δημοκράτες πολιτικοί και ψηφοφόροι, ζήτω η Νίκη.

        1. Πέστε τα στη μητρική σας τουλάχιστον από κει που τα πήρατε zieg heil, blut und ehre κλπ ξέρεις εσύ απ’αυτά όπως κι ο Τράγος από πάνω με σήμα το 88.

          1. Ξύπνα μαλάκα Τόλη σου κλέβουν το μέλλον των παιδιών σου και εσύ ψάχνεις για “ναζιστές”.

  5. Ερχόμαστε και είμαστε εκατομμύρια αυτην την φορά !!!
    Θα σαρώσει με 60% η ΧΑ
    Πού θα πάτε να κρυφτείτε αρουραίοι ;

  6. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΘΛΟΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΡΘΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ Angeliq from Queensland Aystralias

  7. Δυστυχως αλλα αυτα που εκαναν με τη ΧΑ ,δεν θα τα λουστουν.Δεν προκειτε να δουμε το Σαμαρα και τον Αδωνι να τους περιφερουν μασκοφοροι με χειροπεδες,οπως ειχαμε δει Μιχαλολιακο,Κασιδιαρη κλπ.Η δικαιοσυνη εχει τους αντιστοιχους “παναθηναικακηδες” και τις “θεουσες” ,που θα τους καλυψουν.

  8. Ο Κούλης είναι κατάλληλος σύμφωνα με τους νεοταξίτες, Αυτό άλλωστε εικάζω ότι του έλεγαν στις λέσχες Bilderberg όπου συναντιώταν με τα παγκόσμια αφεντικά (τελευταία εικάζω τα λένε από το τηλέφωνο, μιας και τον πήραν είδηση και βγήκαν και φωτογραφίες του στην φόρα από τις συναντήσεις στις εν λόγω λέσχες).
    Κ. Χίο πολύ σωστά όσα αναφέρετε στο άρθρο σας, αλλά κατά τη γνώμη μου σκέφτεστε αθώα και κάνετε λάθος, εάν νομίζετε ότι η ΝΔ διαλύεται σήμερα. Η ΝΔ – όπως και η αριστερά – διαλύθηκαν από την ημέρα που έγινναν όργανα των νεοταξιτών και με αυτό τον τρόπο απώλεσαν τις ιδιότητές τους (ως “δεξιά” οι μεν και ως “αριστερά” οι δε – που υποτίθεται ότι και οι δύο ιδεολογίες-παρατάξεις, πάσχιζαν η κάθε μία με το δικό της τρόπο για το καλό του λαού). Δεν έχουν καμμία ιδεολογία (υπέρ του λαού) και απλώς φροντίζουν να συντηρούν κομματικούς στρατούς για να διατηρούνται στην εξουσία, ώστε να εκτελούν τυφλά τις εντολές των τραπεζιτών: διάλυση της χώρας, εξόντωση των (Ελλήνων) πολιτών, αντικατάστασή τους με λαθρό, δηλαδή φτηνά εργατικά χέρια για τους νεοταξίτες, που σε λίγο θα τους ανήκουν τα πάντα (που θα έχουν περάσει από τα χέρια των Ελλήνων, στα χέρια τους).

  9. ό,τι έδωσες θα λάβεις… γκαβέ !!!

  10. Σιγά σιγά πλησιάζει στο τέλος το κόμμα του Μεγάλου Κολοφύρ@ Εθνάρχη

  11. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Μονο εάν το καθεστώς σκοτωσει ολους τους συνειδητους Χρυσαυγιτες θα παψει η παλη για να σωσουμε την Πατριδα.

    1. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΘΛΟΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΡΘΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ Angeliq from Queensland Aystralias

Comments are closed.