Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη

Κοινοποίηση:
kliridis

Κρίσιμες ώρες για τον Γλαύκο Κληρίδη, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του. Ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας νοσηλεύεται από προχθές το πρωί στην κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του ο προσωπικός του ιατρός, Ιωσήφ Κάσιος, ανέφερε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ότι η κατάσταση της υγείας του πρώην προέδρου είναι πάρα πολύ κακή. Σε ερώτηση αν η κατάσταση της υγείας του είναι αναστρέψιμη, ο κ. Κάσιος ανέφερε «δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν οδεύει προς το τέλος».

Σύμφωνα με το philenews σε δηλώσεις του έξω από την κλινική «Ευαγγελίστρια», στη Λευκωσία όπου o πρώην Πρόεδρος νοσηλεύεται από προχθές, ο ιατρός του Ιωσήφ Κάσιος είπε ότι η κατάσταση εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ κρίσιμη, «ο Πρόεδρος είναι ήρεμος στο κρεβάτι με πολύ γαλήνια όψη και αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί πολύ».

Αυτή τη στιγμή, ανέφερε, δεν έχει αντίληψη του περιβάλλοντος.

Ο Πρόεδρος πάντα έπαιρνε μεγάλες αποφάσεις, είπε ο γιατρός Κάσιος, «έχουμε περάσει πάρα πολλά με τον Πρόεδρο και έχουμε πάρει πάρα πολύ δύσκολες αποφάσεις. Από το 1986 που είμαι γιατρός του, περάσαμε πολλά. Πάντοτε, δόξα τω Θεό, επιτυγχάναμε. Σε αυτή τη φάση όμως, είπε, δεν νομίζω να τα καταφέρουμε.

Ο κ.Κάσιος αναφέρθηκε και στο έντονο ενδιαφέρον του κόσμου, αφού όπως σημείωσε τα τηλέφωνα δεν έπαψαν να χτυπούν όλο βράδυ από όσους ενδιαφέρονταν να μάθουν για την πορεία της υγείας του Γλαύκου Κληρίδη.

Τον Γλαύκο Κληρίδη επισκέφτηκαν χθες βράδυ ο πρόεδρος της Βουλής και προεδρεύων της Δημοκρατίας, Γιαννάκης Ομήρου, υπουργοί, βουλευτές, άλλοι αξιωματούχοι και στενή συνεργάτες.

Σε δηλώσεις ο κ. Ομήρου ανέφερε ότι ο Γλαύκος Κληρίδης αντιμετωπίζει μια πολύ δύσκολη κατάσταση και εξέφρασε την ευχή να τα καταφέρει.

Στο πλευρό του παρέμεινε καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας η κόρη του Καίτη Κληρίδη και ο σύζυγός της, ο προσωπικός του φίλος Παντελής Κούρος, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Στυλιανίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: