ΜΙΖΕΣ με τη «σέσουλα»! Συνέλαβαν τρεις προέδρους της Μαρσέιγ!

Κοινοποίηση:
marseig

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσέν Λαμπρούν, συνελήφθη και προφυλακίστηκε το πρωί ανακοίνωσε ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός iTV. Επίσης δύο πρώην πρόεδροι της γαλλικής ομάδας, ο Πάπε Ντιούφ (2004-2009) και ο Ζαν Κλοντ Ντασιέ (2009-2011), συνελήφθησαν επίσης, όπως και ο νυν διευθύνων σύμβουλος, Φιλίπ Πέρεζ.

Ολα ξεκίνησαν στο πλαίσιο μιας έρευνας σχετικά με την μεταγραφή του Ζινιάκ τον Αύγουστο του 2010 από την Μαρσέιγ στην Τουλούζ.

Ο πρόεδρος της πρωτοπόρου του Σαμπιονά κατηγορείται για συμμετοχή σε παράνομες πληρωμές ενδιαμέσων, ενώ η ίδια κατηγορία βαραίνει και τον Ντασιέ. Η μεταγραφή του Ζινιάκ είχε κοστίσει 18 εκατομμύρια ευρώ και για τους κατηγορούμενους υπάρχουν στοιχεία για μίζες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Και κατι ματς που εστηνε προσφατα,για να αποκλειστει ο Ολυμπιακος απο την ευρωπη,επισης.Τελικα μετα τον Ταπι,δεν εβαλαν μυαλο.Αξιζει να θυμηθουμε την δικηγορο του εν λογω,τοτε:Κριστιν Λαγκαρντ!Μικρος που ειναι ο κοσμος και πως συνδεονται ολα οταν εχεις να κανεις με διαφθορα;! (γενικοτερα).

Comments are closed.