Μιλάμε για πολύ γελιο!!!Ο χειρότερος νονός που έχουμε δει ποτέ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΝΟΝΟΣ

Τον… γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν νονό στην Σκιάθο στην έναρξη του μυστηρίου, ο οποίος δίνει… ρέστα.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο νονός βρίσκεται δίπλα στον παπά και στα πρώτα του λόγια, όπου πρέπει να αποτάξει τον σατανά και να συνταχθεί με τον Χριστό και ο τρόπος που το κάνει είναι… επικός.

Ακόμα και ο παπάς δεν κατάφερε να… κρατηθεί από τον τρόπο που το κάνει και ξεσπάει σε γέλια, ενώ κάνει και μερικά… σχόλια. Πάντως, το μεγαλύτερο γέλιο είναι στο τέλος, όπου πρέπει να διαβάσει ένα εδάφιο κάνοντας τον σταυρό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΝΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟ ???
    Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ

  2. Ωραίος ο τύπος! Μια χαρα τα ειπε. Πάντα άξιος .

  3. Καλά τα είπε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας αλλά θα πρέπει να μας πει για πόσα χρόνια οι συνάδελφοι του δεν έκοβαν αλλά ούτε κόβουν έστω και μια απόδειξη,και μετά μας φταίει το ΔΝΤ,ΟΙ Βρυξέλλες………….Παιδιά αρκετά βαρεθήκαμε απο τις εξυπνάδες του καθενός ………………..Με εκτίμηση…………………….

  4. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΠΛΑ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΤΡΑΚ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ Κ ΤΟ ΕΝΙΩΘΕ

  5. Ο χειρότερος νονός ε;Εμ βέβαια ενοχλήθηκαν οι μασόνοι εβραιοσιωνιστές του μακελειό γιατί είπε ο άνθρωπος ότι συντάσσεται με τον Χριστό και αποτάσσει τον έξω από δω.Θα σας άρεσε πολύ σατανολάγνοι του μακελειό που προωθείτε με τα άρθρα σας την πορνεία της ψυχής και του σώματος να τα έλεγε ανάποδα ε;Εσείς παραδόπιστοι του μακελειό προσκυνήσατε τον μαμωνά και μετατρέψατε την σελίδα σε βασίλειο της ακολασίας και βάλατε θρόνο επ’ αυτής για να κάθεται και να σας καμαρώνει ο έξω από δω.Και το χειρότερο είναι ότι μετά τολμάτε και βάζετε παραπλανητικά άρθρα για τον Χριστό και την Ορθοδοξία αποδεικνύοντας ότι δεν είστε τίποτε άλλο παρά θεομπαίχτες και χριστέμποροι.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!

  6. Αυθόρμητος και ειλικρινής. Μακάρι όλοι να το έλεγαν έτσι!

  7. Αυθόρμητος και ενθουσιώδης. Μακάρι όλοι να το έλεγαν με αυτό το τρόπο!

  8. και γιατι δηλαδη ειναι ο χειροτρος νονος?? τι το χείριστο εκανε??

  9. Μια χαρα τα ειπε το παλληκαρι!!!δεν καταλαβαινω που ειναι το αστειο??

  10. o κωστας ειναι πολύ αγαπητός απο ολους στο νησί, πανέξυπνος, επιχειρηματίας απο τους καλούς, ελληνοψυχος, και άριστος οικογενειάρχης,
    ο τίτλος σας τον αδικεί, τα βαφτίσια ειναι μια μερα χαράς……. παρακαλώ αν είστε Έλληνες αλλάξτε τίτλο

Comments are closed.