Μοναδική μαρτυρία: «Κλωνάρι του σφαγέα Άρη ο ΣΥΡΙΖΑ». Ο πολεμιστής Καϊμάρας του 5/42 Τάγματος Ευζώνων, πρωτοπαλλήκαρο του Συνταγματάρχη Ψαρρού: «Αυτοί που εμείς πολεμήσαμε μας κυβερνούν»

Κοινοποίηση:
exofilo20-4

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

-ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ

-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

-ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ “ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ”

 ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ

ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

@@@υποσημείωση ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 357733 ή να μας στέλνουν SMS (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους που επιδιώκουν το σαμποτάζ και τις παλιανθρωπιές.

Ευχαριστώ θερμώς για την υποστήριξη και τη θυσία να δίνετε κάθε μέρα 80 λεπτά από το υστέρημα σας για την δημοσιογραφική ενίσχυση της πατριωτικής και άδολης προσπάθειας

Σ.Χ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. παραμύθια της χαλιμάς γραφετε……
    γνωριζα προσωπικά τον καιμάρα,ηταν απόστρατος υποστράτηγος υλικού πολέμου ,δίδασκε ως εκπαιδευτής στη ΣΣΕ το 1962-63-64-65…πράγματι στη διάρκεια του μαθήματος χημικής τεχνολογίας ανοιγε κουβέντα για τον ψαρό και το 542/σύνταγμα ευζώνων,είχε τέτοια συναισθηματική φορτιση κάθε φορά που αναφερόταν στον αείμνηστο ψαρρό που τα μάτια γεμίζαν δάκρυα.

  2. Προς αποφυγή σχολίων διαφόρων έξυπνων

    Ο ομιλών στο σημερινό ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι ο Χρήστος Καιμάρας αδερφός του Γεωργίου.
    Πολέμησε στο πλευρό του Ψαρρού και ήταν ήρωας.

    Αυτά βέβαια μόνον στην εφημερίδα μας διαβάζονται.
    Αλλού πέφτει λογοκρισία.
    Σ.Χ

  3. Καϊμάρας Γεώργιος (1915 – 2005)

    Αντιστράτηγος. Γεννήθηκε στη Βουνιχώρα. Τελείωσε το γυμνάσιο Αμφισσας και εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1933, από την οποία αποφοίτησε ως Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού το 1937 μεταξύ των πρώτων.

    Έλαβε μέρος στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941 ως διοικητής πυροβολαρχίας, την οποία μετά τη σύμπτυξη έφερε συγκεντρωμένη μέχρι τη Στερεά Ελλάδα.

    Στην Κατοχή ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της Εθνικής Αντιστάσεως του 5/42 Συντάγματος Ανταρτών του Συνταγματάρχη Ψαρρού και έλαβε μέρος σε όλες σχεδόν τις επιχειρήσεις κατά των κατακτητών. Τραυματίστηκε επανειλημμένως και προήχθη επ’ ανδραγαθία για τον ηρωισμό του επί του πεδίου της μάχης.

    Το Μάιο του 1944 επιχείρησε να διαφύγει στη Μέση Ανατολή, αλλά οι Γερμανοί τον συνέλαβαν μαζί με άλλους συμπολίτες του και τον φυλάκισαν για 5 μήνες περίπου στις φυλακές Αβέρωφ, όπου υπέστη φρικτά βασανιστήρια. Διέφυγε την εκτέλεση την τελευταία στιγμή, όταν οι Γερμανοί άρχισαν να φεύγουν από την Ελλάδα.

    Με την ένταση του Κυπριακού το 1964, ζήτησε και τοποθετήθηκε ως Αρχηγός Πυροβολικού Έβρου, όπου οργάνωσε το Πυροβολικό της Δυτικής Θράκης. Διετέλεσε διοικητής μονάδων Πυροβολικού σε όλους τους βαθμούς, υποδιοικητής και διοικητής μεραρχίας, και τέλος, βοηθός αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού.

    Έλαβε μέρος σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό (Ισπανία, Γιουγκοσλαβία, Ιταλία, Δυτική Γερμανία, Κέντρα Πυραύλων και Αεροπορικές Βάσεις Η.Π.Α., Πανεπιστήμιο Πίτσμπουργκ κ.ά.).

    Φοίτησε σε όλες τις στρατιωτικές σχολές (Ξένων Γλωσσών, Γενικής Μορφώσεως, Ανωτέρα Σχολή Πολέμου, Σχολή Εθνικής Αμύνης, Σχολές Πυροβολικού Ελλάδος και Η.Π.Α., Σχολή Ειδικών Όπλων ΝΑΤΟ, κ.ά.). Υπηρέτησε σε επιτελικά γραφεία μεγάλων μονάδων του ΓΕΣ και του ΝΑΤΟ.

    Τιμήθηκε με πολλές ηθικές αμοιβές (2 χρυσά Αριστεία Ανδρείας, 4 Πολεμικοί Σταυροί, 2 Μετάλλια Εξαιρέτων Πράξεων, Χρυσός Σταυρός Τάγματος Γεωργίου Α΄ μετά Ξιφών), αναμνηστικά Αλβανίας, Εθνικής Αντιστάσεως, Στρατάρχου Alexander, Γαλλικό, κ.ά.).

    Από το 1969 ως το 1977 εργάστηκε στην πολεμική βιομηχανία ΠΥΡΚΑΛ ως διευθυντής οβιδουργείου και γενικός διευθυντής.

    Το 1953 έγραψε το βιβλίο «Ιστορία της Εθνικής Αντιστάσεως του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων Ψαρρού». Το 1979 το βιβλίο εκδόθηκε για δεύτερη φορά και το 1980 βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών.

  4. ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΚΑΙΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ 2005?

Comments are closed.