ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ….! ΤΟ MAKELEIO.GR ΠΟΤΕ….! O Καφετζόπουλος αφού πρώτα ξεφτίλισε δημόσια τον Ρέμο αποκαλώντας τον @δερφη.. και διάφορα αλλά… που και… μόνο που τα διαβάσαμε κοκκινίσαμε από ντροπή… τώρα ζητάει από το makeleio.gr, να….

Κοινοποίηση:
xarhs-640x320 (1)

Εμφύλιος τώρα στην αίθουσα

σύνταξης του makeleio.gr
Στις 6 και 30 το πρωί ήρθε μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο….
Ο γνωστός μάνατζερ της πιάτσας, Χάρης Καφετζόπουλος αφού στα μέσα της εβδομάδας κατέβασε εξάψαλμο για τον Αντώνη Ρέμο τώρα τα μαζεύει και θέλει από εμάς να κάνουμε λογοκρισία…
Στην αίθουσα μας οι απόψεις διίστανται
Ας διαβάσουμε τι έγραψε στο facebook του για τον κύριο Ρέμο

Το σημερινό mail γράφει…

Αγαπητέ Κύριε Χίο καλημέρα σας…
Είχα αναρτήσει στο προσωπικό μου λογαριασμό στο fb ένα σχόλιο για τον Αντώνη Ρέμο σχετικά με τις δηλώσεις του σε τουρκικό περιοδικό για τον Κεμάλ Ατατούρκ τις οποίες και αναδημοσιεύσατε.
Τα σχόλια μου ήταν βαριά, ανεξάρτητα με την αλήθεια η όχι των δηλώσεων του Αντώνη Ρέμου και έγιναν κάτω από συναισθηματική φόρτιση λόγω της προσφυγικής καταγωγής μου, για αυτό και δεν θα ήθελα να συνεχίσω να τα υποστηρίζω.
Θα σας παρακαλούσα πολύ να κατέβει το σχετικό δημοσίευμα…
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!

Το makeleio.gr δεν είναι μόνο ο Χίος… Είναι μια ομάδα συντακτών που καθημερινά δίνουν την μάχη για την είδηση και την αντικειμενικότητα…

Η πρωινή βάρδια του makeleio.gr αποφάσισε….

Εμείς δεν κατεβάζουμε καμία είδηση…

Εσύ φίλε αναγνώστη τι άποψη έχεις;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

Η απάντηση του Στέφ. Χίου στον Καφετζόπουλο και στην κωλοτούμπα του για τον Ρέμο: «Το απόγευμα που σφίγγουν οι κ@λοι, ρίψασπη Καφετζόπουλε»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΗΣ ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟς….ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ)200%
    ΑΔΕΡΦΕς ΚΑΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

  2. Όταν κάποιος κάνει μία δήλωση , την κάνει.Τι και αν το ρίξει ο Κύριος Χίος από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ως δημοσίευση.Αφού το διάβασε όλη η Ελλάδα.Τι θα αλλάξει;Τίποτα.Ο Ρέμος είναι Τουρκολάγνος και το δήλωσε μόνος του.Δεν είναι κάτι συκοφαντικό ή υβριστικό.Μόνος του δήλωσε πως είναι περήφανος για τον Μογγόλο Κεμάλ.Αίσχος και Ντροπή.

  3. Ουουουουυυυυυυυυυ , ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ , ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !!! Είπες , ξείπες , Καφετζόπουλε εεεε ;;; Λοιπόν , με τα “προσόντα” που έχεις , κάνεις για πολιτικάντης … κι αυτοί τα ίδια κάνουν : Λένε , ξελένε , κι΄ όλα καλά … ΄Αντε τώρα και στο Ρέμο να του ζητήσεις γονατιστός συγγνώμη που “του την είπες” επειδή προσέβαλε την καταγωγή σου … Μήπως σε απείλησαν κι εσένα ρε “παλληκαρά της οκάς” κάποια “ακραία στοιχεία” ;;;; Κοίτα ρε , κάτι “μάγκες του κ΄λου” που δεν προλαβαίνει να στεγνώσει το μελάνι και “τα γυρνάνε” , λες κι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο … Να ρε , γιατί ο κόσμος ΣΙΧΑΘΗΚΕ τα “ναι μεν , αλλά” σας … Μπορείς να κατεβάσεις ό,τι ανέβασες , αγαπητέ Χαρούλη , δικαίωμά σου είναι … μόνο που τώρα έχεις κι εσύ απέναντί σου τον κόσμο , όπως τον έχουν όλοι οι όμοιοί σου … ΄Αντε στο διάολο , μαλακοπίτουρες … μπουχτίσαμε πιά με τις αλλαξοκωλιές σας … ΄Ενα πράγμα να θυμάστε όμως , ο κόσμος δεν ξεχνά και δεν συγχωρεί …

  4. ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΡΙΨΑΣΠΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΕΜΟΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ.

  5. Δώστε στην δημοσιότητα αυτά που είπε ο Καφετζοπουλος για την Θράκη και τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!!

  6. Ένας επώνυμος με αρχ@@@@ σε αυτή την χώρα υπάρχει,η είναι όλοι φουληδες;

  7. re σεις μπηκα fb κ εχει σβησει το προφιλ του…ελεγξτε το……

  8. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…!!! Ο ΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ…. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΩΣΤΕ Η ΑΘΛΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ… ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ…ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕ….ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ…!!!

  9. καφετζοπουλε ετσι θα πας στο πολεμορε μαλακα????με το πρωτο μπαμ θα φορεσεις παμπερς ρε ραγια???επεσαν οι γκει να σε φανε κ εκλασες μεντες???τι νομιζεις ρε ανθρωπαλι οτι το μακελειο ειναι σαν κ σενα???γι αυτο ρε ξεχωτιζει πο τα αλλα συστημικα σαιτ…γιατι δεν κανει πισω κ ριχνει μπουνια στο μαχαιρι…

  10. Πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμη σου.ΠΟΤΕ να μην μετανιώσεις για ότι έχεις πει και για ότι σε έχει πικράνει.Να μην προδοσεις ποτέ τις αρχές και τα ιδανικά σου.

  11. afoy οτι γραφει δεν ξεγταφει…καλα κανατε κ δεν το κατεβασατε κ μαλιστα να το εχετε σε μονιμο μπανερακι..φυσικα οι πουστηδες στην ελλαδα εχουν μεγαλη δυναμη κ ο καφετσοπουλος χεστηκε….αλλα αλλο ο καθε καφετζοπουλος κ αλλο ενα ακηδεμονευτο πατριωτικο σαιτ….

  12. Έχει δικαίωμα να ανακαλέσει. Φαίνεται του “την είπανε χοντρά” κάποιοι, ποιός ξέρει? Σε κάθε περίπτωση έχει δικαίωμα να ανακαλέσει, αλλά κρίνεται και αυτός από τον κόσμο.

Comments are closed.