ΜΠΛΙΑΧ! Ψωμί με μούχλα ταΐζει ο «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ» τους Έλληνες! Απίστευτη καταγγελία που κόβει την όρεξη σε όλους μας! Γιατί δεν μιλάς κύριε Καραμολέγκο…

Κοινοποίηση:
καραμολεγκος ψωμι 3

Απίστευτη

καταγγελία από αναγνώστη του makeleio.gr
Ελληνίδα νοικοκυρά το νου σου τι ταΐζεις την οικογένεια σου…
Διαβάστε το mail του αναγνώστη μας…
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ!
Την Παρασκευή 15/7 αγόρασα, από σούπερ μάρκετ, ψωμί του τοστ “Δέκα” του Καραμολέγκου. Η συσκευασία ανοίχτηκε την ίδια μέρα το βράδυ και φυλάχτηκε σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες. Τη Δευτέρα 18/7 το πρωί, δηλαδή μόλις 2 μέρες μετά, ανοίγοντας τη συσκευασία ξανά για να φτιάξω τοστ, είδα πως ΤΟ ΨΩΜΙ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΜΟΥΧΛΑ!!!! Θεωρώ πως αυτό είναι απαράδεκτο και δεν δικαιολογείται, αφού διατηρήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και επίσης η ημερομηνία λήξης είναι η 21/7!
καραμολεγκος ψωμι 1

καραμολεγκος ψωμι 2
Επικοινώνησα το γεγονός στην εταιρεία και με e-mail και στο Facebook ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
ΚΟΙΝΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.
Δεν μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό και η εταιρεία να αδιαφορεί έτσι. Μετά από αυτό ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. .. μαλλον ειναι υπερβολικη η κυρια… και δεν εχει 2,5 ευρω …. αγοραζεις τις προσφορες μεχρι και με 1,40 .. φυσικα, πρωτα απο ολα το ψωμακι του φουρνου της γειτονιας ….

  2. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΨΩΜΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ. 0,85 ΤΟ ΚΑΡΒΕΛΑΚΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΔΥΟΜΙΣΑΕΥΡΑ ΒΟΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  3. Έχω σνακ καφέ δουλεύω χρόνια προϊόντα Καραμολένκο και ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα .Παντού και πάντα υπάρχουν άσχημες στιγμές μην το κάνουμε τώρα θέμα.

  4. Πριν 1-2 χρόνια περίπου ανοίγοντας μία συσκευασία από τον Καραμολέγκο βρήκαμε μία τρίχα μέσα και μάλιστα ξανθιά…..Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα μερικοί από εσάς…..Εννοείται πως δεν έχω αγοράσει ξανά τίποτα με την εν λόγω επωνυμία…..

  5. Εγώ πάντως πριν κάποια χρόνια είχα αγοράσει ψωμί συσκευασμένο πολύσπορο νομίζω (το είχε βγάλει κανα χρόνο ίσως – το θυμάμαι ως σχετικά νέο προϊόν) και το οποίο είχε μουχλιάσει. Η συσκευασία ήταν κλειστή και είχε σίγουρα παραπάνω από 2 ημέρες για να λήξει. Η αποθήκευση στο σπίτι ήταν σύμφωνη με τις οδηγίες.
    Το έβγαλα φωτογραφίες και τους έστειλα e-mail. Μου απάντησαν μετά από κάποιες μέρες (παραπάνω από όσες θα έπρεπε κατά την άποψή μου – είχε ήδη λήξει το προϊόν) πως επειδή δεν έχει συντηρητικά είναι πιθανό να προσβληθεί από μούχλα ανάλογα με τις συνθήκες αποθήκευσης. Ακόμα ήρθαν σπίτι μου με μια τσάντα με κάποια από τα προϊόντα τους (όχι όμως το ίδιο) και πήραν το μουχλιασμένο.

  6. Kai κάτι ακόμα. Είμαι ο μόνος που βλέπει πως οι 2 αλλοιωμένες φέτες είναι άλλο είδους ψωμιού; Μα είναι μαύρες και οι άλλες άσπρες! Και ο πλέον βλάκας μπορεί να καταλάβει ότι κάτι άλλο έχει συμβεί. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μη το καταλάβεις.

  7. Καλα να παθεις. Υπάρχει και ο φούρνος της γειτονιάς, αλλα εσεις θέλετε να στηρίζεται και να πλουτίζουν οι πολυεθνικές. Οπότε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.

  8. Φαίνεται δεν είχαν πλυνει οι Πακιστανοι καλά τα πόδια τους….. Χαχαχαχαααααα…. Καλά να πάθετε…Η εταιρεία είναι ΓΕΜΆΤΗ από Πακιστανους εργάτες χρόνια τώρα…. Μέσα στην βρομα λέμε….

  9. Συμβαίνει ρε παιδιά αυτό και με το τελείως φρέσκο ψωμί. Μπορεί να το αφήσανε στον ήλιο παραπάνω , μπορεί οτιδήποτε. Θα πρότεινα στην κυρία να πάει στο s/m και να της αντικαταστήσουν το προιόν. Σιγά τώρα.. Είναι μια πολύ καλή ελληνική εταιρεία.

  10. M…..s! Κατα 99,9% δεν ευθύνεται η εταιρία “Καραμολεγκος”. Πολλά μπορεί να έχουν συμβεί. Και θα μιλήσω με συγκεκριμένο παράδειγμα. Προ πολλών ετών κάνοντας ένα σεμινάριο που είχε να κάνει με logistics (ήταν σεμινάριο που γίνονταν σε νομαρχία, συνεπώς κρατικό) είχα συζήτηση με έναν καθηγητή. Αυτός είχε ειδικότητα σε αποθηκεύσεις τροφίμων διασφάλιση ποιότητας κλπ, κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Κάποια στιγμή μετά από μια καταγγελία για αλλοιωμένο γιαούρτι (εργάζονταν σε γαλακτοκομική εταιρία) πήγε στο σούπερ μάρκετ από το οποίο έγινε η αγορά 1-2 λεπτά πριν φτάσει το φορτηγό της εταιρίας. Ξεφορτώνει ο οδηγός το εμπόρευμα, το αναλαμβάνουν από το s/m στήνεται σε μια γωνία που είχε οπτική επαφή με την αποθήκη και βλέπει να πετάνε το τελάρο με τα γιαούρτια όπως να ναι. Το έδιναν ένα σουτ και έφτανε από την πόρτα μέχρι ένα σημείο και από εκεί το παραλάμβανε άλλος.
    Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας μερικές φορές. Παρατηρήστε στα s/m που επισκέπτεστε πως σε κάποια μπορεί να δείτε τρόφιμα εκτός ψυγείου για αρκετή ώρα μέχρι να τα βάλουν εντός. Δείτε τα νερά πως τα έχουν πεταμένα σε περίπτερα κάτω από τον ήλιο. Κανείς δηλαδή δεν μπορεί να πιστοποιήσει ότι το s/m ακολούθησε όλες τις οδηγίες όπως πρέπει. Θα μπορούσε να τα έχει 2-3 ώρες σε ζεστό μέρος και όχι σε δροσερό όπως επιβάλλεται και η αλλοίωση να προέρχεται από εκεί.
    Βέβαια το λάθος είναι ότι δεν του έχουν απαντήσει του ανθρώπου.Θα του πρότεινα να έρθει και σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους και να έχει όλα τα στοιχεία του καταστήματος αγοράς. Επίσης θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να ενημερώσει τον ΕΦΕΤ για να μεταβεί στο σημείο να κάνει έλεγχο και να κάνει και ανάλογους ελέγχους στην ίδια παρτίδα σε άλλα s/m.

  11. και τι τον νοιάζει? θα στήσει πάλι καμια απαγωγή και θα καθαρίσει…

  12. Ενδέχεται, κυρία μου, η συσκευασία του ψωμιού να ανοίχτηκε λόγω…. καλομεταχείρησης του αποθηκάριου του ΑΒ, ΠΜ, ή όποιου άλλου με φυσικό επακόλουθο να… μουχλιάσει το ψωμί. Quiz: γνώριζες ότι τα ψωμιά του Καραμολέγκου προ μερικών ετών ΔΕΝ περιείχαν συντηρητικά και ως εκ τούτου δεν άντεχαν πολύ στο ράφι? Πρόσφατα η εταιρία άρχισε να ΒΑΖΕΙ συντηρητικά για να αντέξει στον ανταγωνισμό, αλλά πάλι χρησιμοποιεί ΛΙΓΟΤΕΡΑ των ανταγωνιστών, με αποτέλεσμα τα προϊόντα της να έχουν συντομότερες ημερομηνίες λήξεως από τα αντίστοιχα προϊόντα στο ράφι. Τσεκάρετέ το!

Comments are closed.