Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, τα ξημερώματα σε εξοχική κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 02.34 και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της που έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά, λίγο μετά τις 6 το πρωί.
Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν στο σαλόνι και την κουζίνα της οικίας, η οποία βρίσκεται 200 μέτρα από τα διόδια των Αγ. Θεοδώρων.
Στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού. Οι άγνωστοι πυροδότησαν τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά που προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε μεταλλικό κουτί και αποτελούνταν από χρονοδιακόπτη, μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό και μπαταρίες και βρέθηκε σε μια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού.
Η συνδεσμολογία του παραπέμπει σε εκείνον που είχε εντοπιστεί στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω . Οι έρευνες πλέον περνούν στους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και την κρατική ασφάλεια.
Στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς καθώς πρόκειται για εξοχικό και δεν κατοικείται το χειμώνα, σπάνια πηγαίνει εκεί ο Κώστας Σημίτης αυτή την περίοδο, ενώ όταν λείπει ο πρώην πρωθυπουργός δεν υπάρχει και φύλαξη.
Οι πρώτοι που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά ήταν οι αστυνομικοί που πήραν σήμα από τον συναγερμό του σπιτιού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν το γραφείο που διατηρεί ο Κώστας Σήμίτης στο κέντρο της Αθήνας έχει βρεθεί στο στόχαστρο.
Σας υπενθυμίζουμε δημοσίευμα του Νοεμβρίου του 2011
Με αγωγή ο Σημίτης διεκδικεί ιδιωτική παραλία στον αιγιαλό των Αγίων Θεοδώρων!
Το ησυχαστήριο του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας επεκτάθηκε ξαφνικά, αφού ο πρώην πρωθυπουργός περιέφραξε ένα …μεγάλο τμήμα του αιγιαλού που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι του, αποκτώντας ουσιαστικά τη δική του ιδιωτική παραλία.
Αυτοπροσώπως, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας είχε καταθέσει αίτηση το προηγούμενο διάστημα στο αρμόδιο τμήμα Κορινθίας για ιδιωτικοποίηση του συγκεκριμένου θαλάσσιου χώρου, στον οποίο ουκ ολίγες φορές έχει απολαύσει τα καλοκαιρινά του μπάνια μετά της συζύγου του Δάφνης.
Το θέμα αποκάλυψε με δημοσίευμα της η εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας» – Αναλυτικά το τότε δημοσίευμα:
«Ιδιωτική παραλία θέλει να αποκτήσει στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κόρινθο την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να καταθέσει αίτημα παραχώρησης του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι του. Βέβαια το Σύνταγμα λέει άλλα, λέει ας πούμε ότι ο αιγιαλός δεν παραχωρείται. Αλλά εδώ έχουμε παραχωρήσει άλλα και άλλα και θα παραχωρήσουμε ακόμα περισσότερα. Σε δέκα μέτρα παραλίας στον Σημίτη θα κολλήσουμε. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες μέρες και κατά πληροφορίες νομικών κύκλων θα είναι θετική».
Αρχικώς το αίτημα του Κώστα Σημίτη δεν έγινε δεκτό, αφού η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στο δημόσιο. Ο πρώην πρωθυπουργός βέβαια δεν έδειξε να κατανοεί πλήρως τους λόγους που δεν έγινε δεκτό το αίτημά του, γι αυτό και αποφάσισε να περιφράξει ένα μεγάλο μέρος του αιγιαλού χωρίς να διαθέτει φυσικά τα απαιτούμενα χαρτιά αδειοδότησης.
Και δεν έμεινε μόνο εκεί… αφού κατέθεσε αναγνωριστική αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου, ώστε τελικά να του αναγνωρισθεί ως δική του ιδιοκτησία το μέρος του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά από το πολυτελές εξοχικό του στους Αγίους Θεοδώρους.
Όταν ο κόσμος χάνεται ο πρώην πρωθυπουργός μας «χτενίζεται» και φροντίζει από τώρα προκειμένου να απολαύσει μερικές ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας το καλοκαίρι στον δικό του… επίγειο παράδεισο.
Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός «παρέστη δια» του νομικού του συμβούλου πριν 10 μέρες στην κατάθεση της αγωγής στην Κορινθία.
Επίσης:
ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
Ο λαός οφείλει να ξέρει την ιστορία του. Και εμείς φροντίζουμε γι αυτό με ιστορικά ντοκουμέντα. Κατά τον συγγραφέα Δημοσθένη Κούκουνα υπάρχουν ιστορικά κείμενα που πιστοποιούν ότι ο πατέρας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη που ταπείνωσε την Ελλάδα στην κρίση των Ιμίων και παρέδοσε τη χώρα στους τοκογλύφους του euro, συνεργαζόταν με τους γερμανούς κατακτητές.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:
Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ…..ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩΝΤΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ «ΤΑΞΕΙΔΙ» ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΟΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΠΕΤΥΧΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ;-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΦΟΒΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΑΝΩΦΕΛΗ ΖΩΗ!ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΥΡΡΑΝΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ -ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ-ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ Ή ΩΣ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ/ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ…
αυτοι που κραζετε τα κανουν αυτα
το θεμα ειναι οτι δεν κανουν μονο αυτα, αλλα και πολλα αλλα, αυτα ειναι που κραζουμε.
ξοανο δαφνη με το σιχαμα διπλα σου πρεπει να σας καψουν και εσας
ενας κουβας βενζινη με λιγο πισσα απο ενα μπαλκονι πριν παει στο σπιτι του, στο κεφαλι του
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ ΗΛΕΙΑΣ,,ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ,,,ΚΑΦΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙΑ
Ο ΑΒΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΟΧΩΡΙ ΗΛΕΙΑΣ, ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΦΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ
…..ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ….
Καλά του κάνανε του πεζεβέγκη πολιτικού !
Το δευτερο ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ….θα έρθει μια μέρα από την δικαιοσύνη …για της αμαρτωλές ασυδοσίες του !!!
Το τρίτο ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ …από τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ …για την προδοσία των ΙΜΙΩΝ !
Άι στο διάολο μπουρλοτιασμένη πολιτική αρκούδα !
Στράτος Δ
ΕΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΥΝΗΓΕΙΣΤΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…..
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΛΑΜΠΑΔΙΑΣΑΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΥ ααρών αβουρί Η σημιτης ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΠΑΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ;
ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΙΩΡΟΙ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ εβραιους ΚΑΙ ΤΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΤΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΕΙΣ ΤΗ ΝΙΟΣΤΗ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ.
Eπίθεση σε εισπρακτική εταιρία Σιούφα 10/12/2013
https://www.youtube.com/watch?v=o74mdtsZTIo
Δεν πειράζει, η πολυαγαπημένη του μασωνική στοά θα τον βοηθήσει να αποκαταστήσει τις ζημιές, σήμερα κιόλας.
Μισές δουλειές έκαναν οι εμπρηστές…
Δεν περίμεναν κανα Σαββατοκύριακο που θα ήταν και αυτός μέσα;
«Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα;»!