Μπράβο παίδες Ελλήνων – Έμειναν μ@@@κες οι Ρώσοι-Η ελληνική διμοιρία επιδείξεων αποχώρησε πυροβολώντας-Έσκασαν μύτη και οι αμαζόνες της πολεμικής αεροπορίας (βίντεο)

Κοινοποίηση:
mpanta

Όπου και να πάμε κλέβουμε θετικά τις εντυπώσεις

Μάγεψε το Διεθνές Φεστιβάλ «Σπάσσκαγια Μπάσνια», που συγκέντρωσε χορευτικά και στρατιωτικά μουσικά συγκροτήματα από όλο τον κόσμο.

Την Ελλάδα, για πολλοστή φορά εκπροσώπησε η μπάντα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και η διμοιρία επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών της ΠΑ. που αποχώρησαν …Πυροβολώντας !Μπορείτε να την απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί και μεταδόθηκε ζωντανά σε όλον τον πλανήτη !

Στον ουρανό οι Ιαχές και τα χειροκροτήματα από τις χιλιάδες των Μοσχοβιτών που χτυπάγανε ρυθμικά στο ρυθμό που έπαιζαν οι Λεβέντες Υπαξιωματικοί της Μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας και Χόρεψαν οι Αμαζόνες της Σχολής !

Καλύτερους πρεσβευτές της Ελλάδος απο την Μπάντα της ΠΑ και την Διμοιρία Επιδείξεων της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών της Αεροπορίας δεν θα μπορούσε να έχει

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σοβαρα ε? εμειναν μαλακες οι Ρωσοι απο κατι… ανουσιες ζειμπεκες. Και το χειροτερο ειναι οτι αυτο παρουσιαζεται και ως ειδηση.

  2. Θα συμφωνησω με τον kostas. Θελουν λιγη δουλιτσα ακομη.
    Οι κοπελες θελουν πολυ δουλιτσα ακομη και αλλαγη χορογραφου!

  3. Δεν περιμενα τετοια λογοκρισια και από το Μακελειο. Εγραψα το σχολιο μου και ενώ αρχικως δημοσιευτηκε κατοπιν διαγραφηκε. Εν συντομια εγραψα ότι η διμοιρια ηταν ασυντονιστη (μαλιστα καποια στιγμη πεφτει ένα οπλο από τα χερια τους), τα μπουζούκια ηταν επιπεδου αρχαριου και οι χορευτριες παντελως ασχετες με τον χορο.
    Δειτε για παράδειγμα την κινεζικη επιδειξη και θα καταλάβετε τι σημαινει πειθαρχια και συντονισμος.

    1. Το οτι τα συνορα σου ειναι αφυλακτα, επρεπε να σχολιαζεις φιλε…..
      και αντι να παει ο στρατος να τα φυλαξη,….πηγαινουν να παιξουν μπουζουκια στην Ρωσσια.

      1. Νομίζω ότι ούτως ή άλλως πρόκειται για σαχλαμάρα η όλη γιορτή. Αλλά τι περισσότερο περιμένουμε να κάνει κάποιος με ένα ντουφέκι. Τις καλύτερες επιδείξεις είχαν οι Ιταλοί τη δεκαετία του 30 και είδαμε τι στρατό είχαν τελικά.

    1. για ζεμπεκιες πρωτοι ειμαστε….για να φυλαξουμε κανα συνορο ομως?………

      1. Σωστά!
        Γι αυτό την Κυριακή Χρυσή Αυγή και μόνο.

        Τίποτα άλλο…αλλίως να μην κλαίγεσα..

        1. δεν κλαιγομαι φιλε…….. την αληθεια λεω…..

          1. Δεν σου είπα ότι λες ψέματα.
            Σου είπα ψήφισε Χρυσή Αυγή μπας και αλλάξει το τροπάριο

Comments are closed.