Τεράστια επιτυχία για τον Λευτέρη Πετρούνια και τον ελληνικό… αθλητισμό. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Γλασκώβη. Ο Πετρούνιας εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του και πήρε 15.800 βαθμούς και άφησε στη δεύτερη και τρίτη θέση δύο Κινέζους.
Δείτε το βίντεο
Διαβάστε επίσης:
Μοαραβο στο παληκαρι.
Ευγε του και να συνεχισει ΕΤΣΙ ακριβως του χρονου…
Τιμη μας που η Ελλαδα μας γεννα τετοιους Αθλητες.
μπραβο στο παληκαρι!!αξιος!!και εις ανωτερα!!
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ {ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ }ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ?ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?
Ζήτω η Ελλάς. Έξω οι ναζιστές.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ {ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ }ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
Έτσι είναι .. Όταν έχεις τέτοιο κράτος από πίσω σου να σε βοηθά και να σε υποστηρίζει….Μπράβο στο παλληκάρι και στην ελληνική ψυχή του!!