ΜΠ@@ΡΔ@ΛΟ ΟΛΑ στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ κάθε Σαββατοκύριακο! Γι αυτό “έφαγαν” οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ την ομάδα ΔΕΛΤΑ! Έξαλλοι οι κάτοικοι! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “makeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
epeisodia2

Αυτό γίνεται συνέχεια κάθε Σαββατοκύριακο αλλά πλέον δεν παίζει ούτε σαν είδηση στα νταβατζοκαναλα.

Για αυτό ήθελαν να καταργήσουν την ομάδα ΔΕΛΤΑ;

Για να τα σπάνε όπως γουστάρουν με την ησυχία τους…;

epeisodia1

Για να ξεδίνουν οι κατσαπλιαδες του ΣΥΡΙΖΑ;

epeisodia2

Στο βίντεο, ο ταξιτζης κατεβαίνει μόνος του για να “αποκαταστήσει” το δρόμο και να περάσει.

 

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!!!

  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ.

    ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1920 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΕΔΙΚΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΩΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ…ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΙ.

    ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ 1945-1949 ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΗΠΙΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΦΑΓΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ …ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΣΗΜΑΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΠΑΝΟ ΕΙΠΕ ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΝΕ ΜΙΛΑ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

  2. ακουω σχολια του τυπου φατε την,αριστερα θελατε κ.τ.λ..ολοι την τρωμε μαγκες και αυτοι που ψηφισανε και αυτοι που δεν ψηφισανε γιαυτο κοψτε τις βλακειες και μην χαιρεστε για την καταντια της χωρας..ολοι φερουμε ευθηνη

  3. Εδώ έπιασαν το γιο του ίδιου του Σκουρλέτη να συμμετέχει σε επεισόδια και βγήκε να πει πως είναι “περήφανος” για την “αντιφασιστική δράση” του γιου του (λες και δεν κυβερνάνε οι ίδιοι, αλλά οι…”φασίστες”).
    Μετά από αυτό τι να περιμένει κανείς από τον Τσίπρα, τον Τόσκα και τους λοιπούς.
    Το χειρότερο δε, είναι πως ο κάποτε δεξιός Καμμένος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
    Μακράν η χειρότερη διακυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Ας ευχηθούμε να πάνε γρήγορα σπίτια τους, και στις επόμενες εκλογές ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

  4. ….ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ….ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ….ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!

  5. Ο/Η ραγιαδίστικες οσφυοκαμψίες και μεταταρσικά σύνδρομα λέει:

    Φάτε αριστερά και ισλαμοκαμίνη μαλάκες ραγιαδοψηφοφόροι καί καλή χώνεψη.Μήν παραπονιέστε…τόσες φορές απανωτά τούς ψηφίσατε.

  6. ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΛΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ.

  7. Κ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΕΛΤΑ ΠΑΛΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΑΚΗ

  8. Φάτε αριστερά μαλάκες ψηφοφόροι καί καλή χώνεψη.Μήν παραπονιέστε…δυό φορές απανωτά τούς ψηφίσατε.

Comments are closed.