Νέα έρευνα με επικεφαλής έλληνα ερευνητή πιθανότατα να γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Σύμφωνα με αυτήν, η χημειοθεραπεία μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα, στην περίπτωση του καρκίνου του μαστού.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, η χημειοθεραπεία μπορεί να συρρικνώσει άμεσα τους καρκινικούς όγκους. Ωστόσο, είναι δυνατό στη συνέχεια να επιδεινώσει τον καρκίνο, εξαπλώνοντας τις μεταστάσεις του.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Γιώργο Καραγιάννη του Κολεγίου Ιατρικής ‘Αλμπερτ Αϊνστάιν στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, δημοσίευσαν τη μελέτη τους στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «Science Translational Medicine».
Με την διεξαγωγή πειραμάτων σε 20 ασθενείς, καθώς και σε πειραματόζωα, οι επιστήμονες μελέτησαν την επίπτωση της χημειοθεραπείας στο λεγόμενο “μικροπεριβάλλον του όγκου της μετάστασης” (γνωστό και ως ΤΜΕΜ).
Μελετώντας το ΤΜΕΜ, οι γιατροί μπορούν να προβλέψουν εάν οι καρκίνοι θα γίνουν επιθετικοί και μεταστατικοί. Η νέα έρευνα, στην οποία αξιολογήθηκαν δύο διαφορετικά ευρέως χρησιμοποιούμενα σχήματα χημειοθεραπειών, έδειξε ότι η χημειοθεραπεία όντως μπορεί να αυξήσει τις περιοχές ΤΜΕΜ και τα καρκινικά κύτταρα, τόσο στην κυκλοφορία του αίματος όσο και στους πνεύμονες.
Την ανάγκη για τη δημιουργία φαρμάκων, μετά από περαιτέρω μελέτες, για την καταπολέμηση της ανάπτυξης των ΤΜΕΜ, προκειμένου να βελτιωθούν τα κλινικά οφέλη της χημειοθεραπείας, επεσήμανε ο επικεφαλής της έρευνας, Γ. Καραγιάννης. Όπως είπε ο ίδιος, οι ασθενείς πρέπει να παρακολουθούνται στη διάρκεια της χημειοθεραπείας, μήπως η τελευταία ενεργοποιήσει τον μηχανισμό εξάπλωσης του καρκίνου στο σώμα τους. Σε αυτή την περίπτωση, ο κ. Καραγιάννης πρότεινε τη διακοπή της χημειοθεραπείας και την καταφυγή στην χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των όγκων.
Ο Γ. Καραγιάννης αποφοίτησε το 2008 από το Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πήρε το διδακτορικό του το 2014 από το Τμήμα Εργαστηριακής Ιατρικής και Παθοβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Τορόντο στον Καναδά, με ειδίκευση στους μοριακούς μηχανισμούς των μεταστάσεων του καρκίνου. Από το 2015 μέχρι σήμερα είναι μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Κολλέγιο Ιατρικής ‘Αλμπερτ Αϊνστάιν των ΗΠΑ με αντικείμενο τη βιολογία του καρκίνου.
Η ερευνητική ομάδα ήδη εξετάζει το κατά πόσο η χημειοθεραπεία μπορεί να ευθύνεται για νέες μεταστάσεις και σε άλλες μορφές καρκίνου, πέρα από εκείνον του μαστού.
Κύριε Χίο, θα ήθελα να σας συγχαρώ για αυτην τη ανάρτηση, και να σημειώσω ότι πρέπει να δοθεί μεγάλο και σοβαρό βάρος στην ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ (κβαντική Ιατρική), η οποια αντιμετωπιζει τον ασθενή ως ολότητα και δεν έχει παρενέργειες γιατι δεν χρησιμοποιεί ΧΗΜΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΟΥΣΙΕΣ.
Είναι φιλική προς τον ανθρώπινο οργανισμό και βλέπει τον άνθρωπο ως ΣΩΜΑ, ΝΟΥ ΚΑΙ ΨΥΧΗ άρρηκτα συνδεδεμένα.
Έχει απίστευτα αποτελέσματα στην ίαση σε πολλές περιπτωσεις απο ήπιων διαταρχών έως σοβαρών ασθενειών και καρκίνων.
θα ήθελα να ενημερώνεται ο κόσμος σωστά και όχι να παραπληροφορειται.Την Ομοιοπαθητική όπως και άλλες ενεργειακές θεραπείες, τις πολεμουν για ευνόητους λόγους.ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,Α ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΙΝΔΙΕΣ έχει μεγάλη απήχηση και ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού την ακολουθεί με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.
Επειδή η αρχική της προέλευση είναι από τον Ιπποκράτη, θα έπρεπε ειδικα στην Ελλάδα να ακολουθείται και να προτιμάται.ΈΥΧΟΜΑΙ Η ΟΛΙΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ το συντομότερο δυνατόν.
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ
HOMEOPATHY SCHOOL OF LONDON’
REIKI MASTER,PRANIC HEALING