Νέα ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ στη μειονοτική Χειμάρρα: «Φουσκωτοί» παρακρατικοί μετέτρεψαν σε ρίνγκ το Δ.Σ. της πόλης (VIDEO)

Κοινοποίηση:
ximara_631_355

Άτομα άγνωστα στην περιοχή βρέθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Χειμάρρας και μετέτρεψαν την αίθουσα σε… ρινγκ! Η επεισοδιακή συνεδρίαση, που προκάλεσε την αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, έχει καταγραφεί σε video.
Όλα έγιναν κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Χειμάρρας το απόγευμα της Πέμπτης (30.06.2016), όταν στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ άλλων, ήταν και το σχέδιο ανάπλασης του κέντρου της Χειμάρρας (Σπήλαια) και την διαχείριση των παραλιών της καλοκαιρινής περιόδου.

Στη συνεδρίαση βρέθηκαν κάτοικοι και καταστηματάρχες του ιστορικού κέντρου της πόλης προκειμένου να εκφράσουν τις διαφωνίες τους, αφού όπως καταγγέλλουν απώτερος στόχος είναι η υφαρπαγή της περιουσία τους από τρίτους. Αντιδράσεις από τους δημότες προκαλεί και η απόφαση της δημοτικής αρχής να νοικιάσει τις παραλίες όχι σε εκείνους, όπως τα προηγούμενα χρόνια, αλλά σε ξένους επενδυτές.

Όμως τα πράγματα ξέφυγαν όταν κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση εμφανίστηκαν 5-6 άτομα με… αυξημένη σωματική διάπλαση, τα οποία όπως καταγγέλλεται είναι άγνωστα στην περιοχή. Επιτέθηκαν στους δημότες που διαφωνούσαν με τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής και η ένταση δεν άργησε να έρθει. Επικράτησε κομφούζιο, με φωνές, βρισιές, σπρωξίματα.

Δείτε το βίντεο

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: