Νέα τροπή στη δίκη της Χρυσής Αυγής! – Το δικαστήριο διέταξε την παρουσία και των 18 κατηγορούμενων!

Κοινοποίηση:
FYSSA3

Υπόνοιες για παρεμβάσεις στους μάρτυρες που θα καταθέσουν τις επόμενες ημέρες στη δίκη της Χρυσής Αυγής άφησαν οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων σχολιάζοντας την εισήγηση της εισαγγελέως της έδρας να έρθουν στο δικαστήριο και οι 18 κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα.

Η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα της οικογένειας Φύσσα για αυτοπρόσωπη παρουσία των κατηγορουμένων καθώς ,όπως είπε , ο επόμενος μάρτυρας είναι αυτόπτης και φέρεται να έχει αναγνωρίσει δυο άτομα .

Οι περισσότεροι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους τονίζοντας πως η καθημερινή παρουσία των εντολέων τους στο δικαστήριο θα τους δημιουργήσει προβλήματα με την εργασία τους. Μάλιστα διατύπωσαν απορία για ποιο λόγο το συγκεκριμένο αίτημα υποβλήθηκε τη δεδομένη στιγμή αφήνοντας αιχμές για παρεμβάσεις .

Επιπλέον , τόνισαν πως στον Τύπο έχουν δημοσιευθεί φωτογραφίες των κατηγορουμένων χωρίς κανείς να τους αναγνωρίσει .

Τελικά , το Δικαστήριο διέταξε την αυτοπρόσωπη παρουσία των 18 κατηγορουμένων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα και διέκοψε για τις 24 Ιουνίου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: