Νέες βαριές καταγγελίες κατά Ερντογάν:»Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες χρημάτισαν μητέρες νεαρών Κούρδων»!

Κοινοποίηση:
erdogan

Ο Selahattin Demirtaş, συμπρόεδρος του φιλοκουρδικού κόμματος στην Τουρκία, BDP, κατήγγειλε δημόσια ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία- MİT, έχει χρηματίσει μερικές οικογένειες παιδιών που συμπορεύθηκαν με τους αντάρτες του παράνομου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος και, τώρα, διατυπώνουν τη θέση, ότι τα παιδιά τους απήχθησαν από τους Κούρδους αντάρτες.
Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Ντεμιρτάς στο Νιγιαρμπακίρ.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, είχε κατηγορήσει νωρίτερα, το παράνομο κουρδικό κόμμα ότι έχει απαγάγει τα παιδιά, προκειμένου να τα κάνει αντάρτες.

Μάλιστα, απαντώντας στις δηλώσεις του Κούρδου πολιτικού, ότι η MİT έχει χρηματίσει ορισμένες φτωχές οικογένειες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν δημόσια, είπε χαρακτηριστικά: «Να αποδείξει αυτούς τους ισχυρισμούς».

Σήμερα, εξάλλου σύμφωνα με το echedoros-a.gr, ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος της Τουρκίας (Milliyetçi Hareket Partisi), ο Devlet Bahçeli παρομοίασε το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα με την ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση της Νιγηρίας «Μπόκο Χαράμ», αναφερόμενος στις απαγωγές των κοριτσιών στη Νιγηρία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: