Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου…

Κοινοποίηση:
tzoxan

Αίτηση για

αποφυλάκιση κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην φυλακή.

Οι λόγοι που επικαλέστηκε αφορούν την υγεία του, με κυριότερο το συναισθηματικό άγχος που διακατέχει τον 77χρονο, πλέον, πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του, Γιάννη Παγουρόπουλο: “Η παραμονή του κ. Τσοχατζόπουλου στη φυλακή επί 4 και πλέον χρόνια είναι γεγονός. Πρέπει να δείτε το θέμα από την ανθρωπιστική του πλευρά, αφού δύνασθε να επιβάλλετε και άλλα μέτρα. Μπορεί ο κατηγορούμενος να φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος του το παλεύει, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος βαθιά πληγωμένος και στη φυσική αλλά και στη ψυχολογική του υπόσταση. Η υγεία του έχει κλονιστεί. Έκανε δύο εγχειρήσεις στα μάτια και οι φλεγμονές δύσκολα αντιμετωπίζονται. Έχει θέματα υγείας με τα πόδια του. Κάνουμε αυτή την αίτηση γιατί πρέπει να σταθεί απέναντί σας και να είναι συνεννοήσιμος. Ο τόπος διαμονής του είναι συγκεκριμένος και θα είναι στη διάθεσή σας οποτεδήποτε χρειαστεί. Γνωρίζω το φόβο σας ότι μπορεί να διαπράξει νέα εγκλήματα εάν βγει, ξέρετε όμως ότι η περιουσία του έχει δεσμευθεί. Υποβάλλει πρώτη φορά το αίτημα γιατί πρωτίστως ήθελα να αποφυλακιστούν άλλα μέλη της οικογένειάς του και όχι αυτός”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στην φυλακη να πεθανεις παλιογερε που ρημαξες οικονομικα το κρατος κσι οδηγησες εναν περηφανο λαο στην πεινα και την εξαθλιωση. Κανονικα θα επρεπε να σε καταδικασουν σε θανατο για παραδειγματισμο οποιων θα εβαζε το χερι μεχρι τον ωμο στο μελι. Γιατι να σε βγαλουν εξω γεροντοτζιβενο για να τρως τα κλεμενα μην την μουρλοκουλα; Που θα μενεις αφου οπως λες σου κατασκεσανε ολη την περιουσια; Αντε ρε γερο κακη ψυχη φαταουλα.

Comments are closed.