Νέες φωτογραφίες του πατέρα της Δώρας που βρίζει το φονιά της κόρης του από…απόσταση! (+βίντεο)

Κοινοποίηση:
arxiki_

Ο πατέρας της Δώρας, μόλις είδε τον δολοφόνο της κόρης του, από… μακριά άρχισε να εκστομίζει διάφορα! Εκείνη την ώρα μάλιστα οι ασυνομικοί προσπαθούσαν να γλιτώσουν τον φονιά και από άλλους πολίτες που τον έβριζαν!

Δείτε φωτογραφίες με τον πατέρα της Δώρας

 

Ï 58÷ñïíïò ðïõ óõíåëÞöèç êáôçãïñïýìåíïò ãéá ôçí äïëïöïíßá ôçò åöïñéáêïý Äþñáò ÆÝìðåñç óôï ´ Íåêñïôáöåßï Áèçíþí ïäçãåßôáé áðü áóôõíïìéêïýò óôï ãñáöåßï ôïðõ áíáêñéôÞ óôá äéêáóôç´ñéá ôçò ïäïý Åõåëðßäùí, ôçí ôåôÜñôç 8 Íïìåâñßïõ 2017. Ï åéóáããåëÝáò Üóêçóå ðïéíéêÞ äßùîç ãéá âáñýôáôåò êáôçãïñßåò óå âÜñïò ôïõ. Óôç öùôü ï ðáôÝñáò ôçò åöïñéáêïý Êþóôáò ÆÝìðåñçò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Ï 58÷ñïíïò ðïõ óõíåëÞöèç êáôçãïñïýìåíïò ãéá ôçí äïëïöïíßá ôçò åöïñéáêïý Äþñáò ÆÝìðåñç óôï ´ Íåêñïôáöåßï Áèçíþí ïäçãåßôáé áðü áóôõíïìéêïýò óôï ãñáöåßï ôïðõ áíáêñéôÞ óôá äéêáóôç´ñéá ôçò ïäïý Åõåëðßäùí, ôçí ôåôÜñôç 8 Íïìåâñßïõ 2017. Ï åéóáããåëÝáò Üóêçóå ðïéíéêÞ äßùîç ãéá âáñýôáôåò êáôçãïñßåò óå âÜñïò ôïõ. Óôç öùôü ï ðáôÝñáò ôçò åöïñéáêïý Êþóôáò ÆÝìðåñçò. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Θα γίνεται ταυτοποίηση στον αγώνα Ελλάδα-Κροατία
    Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 13:08
    Στην Γ.Α.Δ.Α., σε συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας

    με εκπροσώπους της Ε.Π.Ο. Δεδομένης της υψηλής επικινδυνότητας και των ιδιορρυθμιών του αγώνα, λόγω και της προηγούμενης αρνητικής εμπειρίας για την Ομοσπονδία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφασίστηκε –μεταξύ άλλων μέτρων- η πλήρης ταυτοποίηση των εισερχομένων φιλάθλων.

    Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει τους φίλους της «γαλανόλευκης» ομάδας που θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον αγώνα, ότι κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου και προκειμένου να εισέλθουν σε αυτό θα πρέπει να επιδεικνύουν απαραιτήτως, μαζί με το εισιτήριο/πρόσκληση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ενώ προβλέπεται έλεγχος, εφόσον φέρουν μαζί τους, οποιουδήποτε είδους αποσκευή, σακίδιο, τσάντα ή άλλο αντικείμενο.

  2. Αυτές τις ταυτότητες θέλουν να πάρουμε;
    Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 11:35
    Αυτές είναι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες που θέλουν να βγάλουμε και οι Έλληνες;

    Η Εσθονία δεν ήταν χώρα-πρότυπο προς αυτή την κατεύθυνση σύμφωνα με άρθρα δημοσιογράφων;

    Διαβάζουμε στο Techblog:

    Τις ταυτότητες των κατοίκων της αναγκάστηκε να “παγώσει” η Εσθονία, ύστερα από εύρεση κενού ασφαλείας, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε υποκλοπή ταυτότητας. Ως γνωστόν, η Εσθονία αποτελεί μία από τις χώρες που έχουν μεταφέρει πολλές διαδικασίες τους online.

    Η ταυτότητα των κατοίκων χρησιμεύει για τις περισσότερες διεκπεραιώσεις όπως η online πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες, στην online ψηφοφορία και στο web banking. Αυτό όμως εκτός από τα διάφορα πλεονεκτήματα, μπορεί να έχει και μειονεκτήματα.

    Ένα από αυτά, αφορά στην εύρεση κενού ασφαλείας στο τσιπ της ταυτότητας, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε υποκλοπή των στοιχείων του χρήστη αν το αντιλαμβανόταν και το εκμεταλλευόταν κάποιος κυβερνοεγκληματίας.

    Από το κενό επηρεάζονται 760.000 άτομα, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας δηλαδή. Έτσι, όλες οι ταυτότητες που εκδόθηκαν από τον Οκτώβριο του 2014 που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι τις 25 Οκτωβρίου του 2017 θα είναι «παγωμένες», μέχρι οι κάτοχοί τους να κάνουν αίτηση και να λάβουν ενημερωμένα πιστοποιητικά.

    Παρόλο που μπορούν να το κάνουν online, την περασμένη εβδομάδα το σύστημα έπεφτε διαρκώς, αναγκάζοντας τους κατόχους να σχηματίσουν ουρές σε αστυνομικά τμήματα και δημόσιες υπηρεσίες, προκειμένου να αναβαθμίσουν τις ταυτότητές τους.

    Προς αυτή την κατεύθυνση, μόνο όσοι εργάζονται σε υπηρεσίες υγείας και οι πιο συχνοί χρήστες μπορούν να κάνουν αίτηση online, αλλά το σύστημα αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμο από αύριο, Δευτέρα.

    Οι κάτοικοι της Εσθονίας έχουν τη δυνατότητα να ενημερώσουν τα πιστοποιητικά τους μέχρι τον Μάρτιο του 2018. Πάντως μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκε κάποια περίπτωση υποκλοπής.

    Σχόλιο: Ως εναλλακτική ασφάλειας, τι θα μας παρουσιάσουν; Μήπως κάποιο είδος μικροτσίπ;

  3. Την είχατε ξεχάσει την DARPA;
    Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 11:22
    Διεθνής ομάδα επιστημόνων κατασκεύασε μια συσκευή

    που διεγείρει τον εγκέφαλο, η οποία αύξηση την ταχύτητα εκμάθησής σε πιθήκους κατά 40%.

    Η εν λόγω έρευνα χρηματοδοτήθηκε φυσικά από την Υπηρεσία Έρευνας Προηγμένων Αμυντικών Προγραµµάτων (DARPA) του Αμερικανικού υπουργείου Άμυνας των παγκοσμιοποιητών.

    Η επιστημονική ομάδα που την αναπτύσσει, εξηγεί πώς χρησιμοποίησε μια μη επεμβατική μέθοδο διακρανιακής διέγερσης μέσω συνεχούς ρεύματος (TDCs) για την ενεργοποίηση του προμετωπιαίου φλοιού των πιθήκων.

    Έπειτα, τους ζήτησαν να εκτελέσουν μια εντολή βασισμένη σε συσχετιστική μάθηση το οποίο και τα ζώα κατάφεραν να κάνουν επιτυχώς. Μετά από 21 δοκιμές, η συσκευή tDCS κατάφερε να αυξήσει την ταχύτητα εκμάθησής τους κατά 40%, σύμφωνα με τους ερευνητές.

    «Σε αυτό το πείραμα, επικεντρωθήκαμε στον προμετωπιαίο φλοιό καθώς αυτή είναι η περιοχή που ελέγχει πολλές εκτελεστικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της λήψης αποφάσεων, του γνωστικού ελέγχου και της ανάκτησης της μνήμης με βάση τα συμφραζόμενα. Συνδέεται με σχεδόν όλες τις άλλες φλοιώδεις περιοχές του εγκεφάλου και η διέγερσή του έχει ευρύτατα αποτελέσματα» εξηγεί σε ανακοίνωσή του ο ερευνητής του HRL, Praveen Pilly, σύμφωνα με το TVXS.

    Σύ,μφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης τους, η αυξημένη ταχύτητα εκμάθησης προκλήθηκε από την διαμορφωμένη συνδεσιμότητα μεταξύ των περιοχών του εγκεφάλου.

    Με άλλα λόγια σε λίγο ο εγκέφαλος μας θα είναι καθόλα προσβάσιμος σε όποιον το επιθυμεί.

  4. Δήλωση-“βόμβα” για τους πλειστηριασμούς: “Μέχρι 300.000 ευρώ προστατεύουμε τις περιουσίες. Όχι παραπάνω γιατί δεν είναι αριστερό!”
    Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 18:08
    Απίστευτες τοποθετήσεις από κορυφαίο Υπουργό – Στο “σφυρί” χιλιάδες ακίνητα Ελλήνων .

    Αποφασισμένοι μοιάζουν στο Μαξίμου να προχωρήσουν το θέμα των μαζικών πλειστηριασμών, που από αυτόν τον μήνα προβλέπεται να υλοποιηθούν και σε ηλεκτρονική μορφή.

    Μόνο εμπόδιο για την ώρα μοιάζει να είναι οι ίδιοι οι συμβολαιογράφοι, τον οποίων ωστόσο ο ρόλος τείνει να γίνει τυπικός με την εισαγωγή των ηλεκτρονικών συστημάτων.

    Μάλιστα πριν από λίγο μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ανέφερε πως το μεγαλύτερο ζήτημα που εκκρεμεί για την Ελλάδα και την οικονομία είναι τα “κόκκινα δάνεια”, που δοκιμάζουν τις αντοχές του τραπεζικού συστήματος.

    Εξήγησε δε πως μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου που θα γίνουν και τα περίφημα “τεστ αντοχής” των ελληνικών τραπεζών, θα πρέπει αυτές να έχουν οπωσδήποτε αποσυμφορηθεί.

    Πως θα γίνει όμως αυτό; Μονόδρομος οι κατασχέσεις-πλειστηριασμοί και μάλιστα για πολλούς χιλιάδες Έλληνες, των οποίων η περιουσία βρίσκεται στον “αέρα”.

    “Το όριο πλειστηριασμού στις 300.000 ευρώ είναι μία πολύ καλή συμφωνία. Από εκεί και πάνω δεν είναι ούτε προοδευτικά δίκαιο ή αριστερό να προστατεύουμε αυτές τις οφειλές”, ήταν η δήλωση-“βόμβα” του τσάρου της ελληνικής οικονομίας, προαναγγέλλοντας μαζικούς “αριστερούς πλειστηριασμούς και δημεύσεις περιουσιών”.

    Θα γίνει η κυβέρνηση της “πρώτης φοράς αριστεράς” εκείνη που θα φέρει στις πλάτες της την μαζικότερη δήμευση περιουσιών από τους Έλληνες;

  5. Πρεπει να αδειασει μια γεμιστηρα στο αποβρασμα που θα το ταιζουμε στις φυλακες.
    Σε 5 χρονια θα ειναι εξω ο πατερας…..Χαλαρα.

Comments are closed.