Νέοι Έλληνες μετανάστες ΖΩΝΤΑΝΑ στο στούντιο του “Makeleio.gr”! “ΑΥΤΗ είναι η ιστορία μας. Γι αυτό φύγαμε… Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε ποτέ να ξαναγυρίσουμε στην Ελλάδα”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
metanastes-660_29

Το “ΜΑΚΕΛΕΛΕ” είχε καλεσμένους Έλληνες μετανάστες που διηγήθηκαν την προσωπική της ιστορία…

Kάθε Παρασκευή λίγο μετά τα μεσάνυχτα ζωντανά από το στούντιο του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

ΔΕΙΤΕ όλα τα “ΜΑΚΕΛΕΛΕ” εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Έτσι παράτησα την Ελλάδα και αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να φύγω για Ντουμπάι!” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Έκλεισα το μαγαζί μου στην Ελλάδα γιατί δεν πήγαινε καλά και έφυγα για να εκπαιδεύσω άτομα στην Ατλάντα!Σκέφτομαι να μείνω μόνιμα εκεί γιατί εδώ δεν βλέπω φως!” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΞΕΡΕΙς ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ .ΓΙΆΥΤΟ ΒΟΥΛΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ..ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΦΑΕ ΠΙΕς ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙς ΟΡΕΞΗ ΔΩς ΤΟΥς ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΩΛΟ ..ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΜςΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕς [[[ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ]]]ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙς ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΑΙΡΑ ΑΠ’ΤΟ ΣΤΑΡΙ.

  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ? ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ,ΔΕΝ ΚΑθισατε να παλεψουμε μαζι για μια ελλαδα που τις πρεπει..ειστε ανανδροι.Αυριο η ελλαδα που θα ορθοποδησει γιατι θα ορθοποδησει τοτε τσουπ θα ερθεται και καλα σαν ελληνες μετανάστες πονεμενοι.Θα επενδυσεται κιολλασ.Οχι ρε οι σουλιωτες πολεμήσανε μεχρι τελευταια ρανιδα του αιματος τους .ο λεωνιδας με 300τα βαλε με ολοκληρη ασια.Αυτο θα πει ελληνας.Αλλα μαλλον καλα κανατε και την κοπανησατε.Η ΕΛΛΑΔΑ δεν εχεχει αναγκη απο χεστηδες και κιουταχηδες…Μαλλον ζημια θα κανατε..Καθιστε εκει που ειστε..ΜΗ μου το πςεζεται όμως κι ελληνες..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς ΜΕΝΟΥΝ ,ΔΕΝ ΚΙΟΥΤΕΥΟΥΝ,ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥς. Ολοι η ελληνες γονατίσαμε όπως και σεις .Ηδιαφορα ειναι ότι εσεις γονατισατε και την κανατε με ελαφρα πηδηματάκια,ενω εμεις γονατίσαμε για παρουμε φορα

  3. γιαννη ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΕΙ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ…

  4. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ..ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ. ΤΙ ΣΗΚΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ? ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΥ ΦΕΥΓΕΤΑΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ..Μ’ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ .ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΤΑΙ…ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΣΟΥΠ ΠΑΛΙ ΛΙΣΩ …ΜΩΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΛΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ.ΑΝ ΦΥΓΕΤΑΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ ΔΗΛ..ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.

    1. σωστός ο γιάννης!!δεν δραπετέυεις επ ουδενί απο τον τόπο της μάχης και πάς στην δήθεν “ασφάλεια” του εξωτερικού!!

Comments are closed.