ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΥΡΙΖΟΝΤΑΙ!! Το Ισλαμικό Κράτος καταδικάζει σε θάνατο όσους ξυρίζονται – Τα ίδια λέει και η Ορθοδοξία!

Κοινοποίηση:
mousia-630x400

Το Ισλαμικό Κράτος υποχρεώνει τους άνδρες να αφήνουν γενειάδα. Μέχρι πρότινος, όποιος ξυριζόταν ή δεν άφηνε μούσι τιμωρούνταν με βουρδουλιές.

Τώρα το Ισλαμικό Κράτος αποφάσισε να σκληρύνει την ποινή και ανακοίνωσε ότι πλέον αυτή είναι «θάνατος» για όποιον τολμήσει και ξυριστεί.

Το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε τους αποκεφαλισμούς για… τρίχες την προηγουμένη εβδομάδα στη Μοσούλη του βόρειου Ιράκ.

Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Ραφάτ Ζαράρι, από το δίκτυο δημοσιογράφων της Νινευή (Νινευή είναι η επαρχία του βόρειου Ιράκ που έχει πρωτεύουσα τη Μοσούλη), το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με φρικιαστικούς θανάτους όσους δεν μεγαλώνουν τα μούσια τους, ή τα ξυρίσουν.

Οι φανατικοί τζιχαντιστές αφήνουν μακριά μούσια που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι το στήθος τους.

Όσοι θεωρούν ότι αυτό το μέτρο, της απαγόρευσης του ξυρίσματος, είναι αυστηρά μουσουλμανικό και το θεωρούν (και δικαίως) πρωτόγονο, τους ενημερώνουμε ότι ο ίδιος ακριβώς θρησκευτικός κανόνας ισχύει και στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Δεν το πιστεύετε; Σύμφωνα με την Ερμηνεία του Κανόνα yΣΤ΄της ΣΤ΄ Οικουμενικής Συνόδου:

«Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε, λέγει ο μέγας Παύλος. Όθεν ο παρών Κανών προσθέτει, ότι οι τον Χριστόν ενδυσάμενοι, πρέπει και κατ΄ εκείνον να πλιτέυωνται, και να μεταχειρίζωνται πάσαν αγνείαν και καθαρότητα, και όχι να κοσμούσι το σώμα περιττώς τε και περιέργως. Δια τούτο αφορίζει εκείνους τους Χριστιανούς, οπού πλέκουσι τας τρίχας της κεφαλής των, κτενίζοντες αυτάς και ισιάζοντες, και προβάλλοντες αυτάς ωσάν ένα δόλωμα εις τας αστηρίκτους και ευκολοκρημνίστους εις την αμαρτίαν ψυχάς, τόσν των ανδρών, όσων και των γυναικών, και με το επιτίμιον αυτό του αφορισμού παιδαγωγών τους τοιούτους, διδάσκει αυτούς να αφήσουν με κάθε κάθε απάτην και ματαιότητα, και καλλωπισμόν της ύλης και του φθαρτού τούτου σώματος, να αναβιβάσουν δε τον νουν των προς την μακαρίαν εκείνην ζωήν και άφθαρτον, πλησιάζοντες εις τον Θεόν κατά το δυνατόν με την της ζωής καθαρότητα, και στολίζοντες προτιμότερον με αρετάς και ήθη χρηστά τον έσω άνθρωπον, ήτοι την ψυχήν, πάρεξ τον έξω άνθρωπον, ήτοι το σώμα, με τοιαύτα απατηλά και μάταια καλλωπίσματα, εις τρόπον, ότι να μη φέρουσι πλέον εις τον εαυτόν τους κανένα σημάδι της του διαβόλου κακίας, ον απετάξαντο δια του αγίου Βαπτίσματος».

Πηδάλιον, Άπαντες οι Ιεροί και Θείοι Κανόνες, σελίδες 306-307, εκδόσεις Παπαδημητρίου.

Και επειδή κάποιος εύλογα θα απορήσει, ωραία η Εκκλησία δεν επιτρέπει τον καλλωπισμό, που το είδατε όμως εσείς αυτό με τα μούσια, και λέτε ότι όμοιοι είναι οι κανόνες της Ορθοδοξίας με των τζιχαντιστών, πάμε στη σελίδα 306 του Πηδαλίου και στη μακροσκελή υποσημείωση διαβάζουμε:

«Εις τον αφορισμόν τούτον είναι υποκείμενοι και εκείνοι οπού ξουραφίζουσι τα γένεια, δια να γένουν ίσα και εύμορφα μετά ταύτα, και όχι σγουρά, ή δια να φαίνωνται πάντοτε ωσάν νέοι αγένειοι».

Πράγματι, όποιος κάνει τον κόπο και μελετήσει το Πηδάλιο, έτσι ονομάζεται το βιβλίο που περιέχει όλους τους κανόνες της Εκκλησίας και είναι αντίστοιχο της ισλαμικής Σαρία (θρησκευτικού νόμου) θα εκπλαγεί από την αβίαστη διαπίστωση ότι Ορθοδοξία και Ισλάμ έχουν ακριβώς τους ίδιους κανόνες. Επειδή εδώ μιλάμε για… τρίχες, σταθήκαμε σε αυτό το ζήτημα, όποιος θέλει να βεβαιωθεί και για τα άλλα αρκεί να κάνει την έρευνά του.

Αυτός είναι και ο λόγος που Ορθόδοξοι καλόγεροι και ιερείς τηρούν τους ίδιους κανόνες «αισθητικής» με τους τζιχαντιστές. Βεβαίως στην Ελλάδα, μια δυτική χώρα, η Εκκλησία δεν μπορεί να επιβάλλει τους κανόνες της, ούτε να αφορίζει (ο αφορισμός ισούται με την ποινή του θανάτου), όσους δεν τους τηρούν.

Ωστόσο, έτσι νόμιζαν και στη Συρία, ότι ήταν μια κοσμική χώρα με δυτικό τρόπο ζωής και ότι η θρησκεία δεν θα μπορούσε να τους γυρίσει ποτέ πίσω στον μεσαίωνα, μέχρι που άνοιξε το κλουβί με τους τρελούς και αυτό που θεωρούνταν απίθανο τώρα κάνει κουμάντο και κόβει κεφάλια…

Στο βίντεο που ακολουθεί, με ελληνικούς υπότιτλους, δείτε πώς το Ισλαμικό Κράτος «περιφρουρεί» τη Σαρία (θρησκευτικό νόμο) με τη θρησκευτική του Αστυνομία. Βεβαίως, το βίντεο δείχνει την ευγενική «πλευρά» των παρανοϊκών που κόβουν κεφάλια στο όνομα του Θεού τους:

tribune.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ !!!???Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΜΑΣ!!!ΣΟΡΟΣ ΡΟΤΣΙΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ!!!!!!!!!!!!!!

  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ! ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!
    Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΑΝ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΩ ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΑΕΙΣ !!

  3. ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΠΕΙΣΩΝΕΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΡΦΩΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΡΙΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΒΡΙΟΥΣ.

  4. Α ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ. Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΗΝΕΙ..ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..!!!..ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΧΒΕ, ΑΥΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. ΤΟ ΧΑΛΕΛΟΥΓΙΑΧ = ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ. ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΑΤΕ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ. ΙΔΟΥ ΒΑΠΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΙΔΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΙΔΟΥ ΑΠΕΘΑΝΕ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ….ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.

  5. Στο παρελθον ειχα ασχοληθει με την θρησκεια και πηγαινα και στην εκκλησια κτλ κτλ….Ο λογος που σταματησα ειναι ακριβως αυτος!!!Δηλαδη ειδα οτι οι ανθρωποι ειναι τρελοι και οι φανατικα θρησκευομενοι δεν εχουν καμια διαφορα μεταξυ τους,ειναι ολοι ατομα με σοβαρα προβληματα!!!Αυτα που λεει το αρθρο αυτο, ειναι πολυ λιγα σε σχεση με την αληθεια!Συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια,οι γυναικες και αντρες πρεπει να εχουν μακρια μαλλια γιατι οπως μου ειπε ιερεας το σβερκο δεν πρεπει να ειναι ποτε γυμνο…γιατι μπορει ο διαβολος να μπει μεσα σου απο εκει!!!Οσοι ειναι αρρωστοι, η εχουν παθει καποιο ατυχημα συμφωνα με την εκκλησια καλα να παθουν γιατι ειναι αμαρτωλοι και ετσι ο θεος τους τιμωρει!!!!Η μαυρη φυλη ειναι τιμωριμενοι και αυτοι γιατι συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια ο ενας απο τους γιους του νωε ηταν μαυρος και επειδη τον κοροιδεψε μια μερα που ηταν μεθυσμενος….απο τοτε ειναι καταραμενοι!!!Και ειναι συμφωνα με την ορθοδοξια καταραμενοι μεχρι και σημερα!!!Συμφωνα με την ορθοδοξη εκκλησια ειναι αμαρτια μεχρι και να λεμε οτι ειμαστε ελληνες!!!!Για αυτους το να εισαι ελληνας ειναι σιχαμερο και αποτροπαιο(κατα τα αλλα δεν εχουν σχεση με εβραιους…και δεν ειναι εβραικη θρησκεια….)Ολα αυτα και αλλα πολλα τα εχουν διδαχθει κιολας τα παιδια στο λυκειο της περιοχης μου,απο τον ιερεα καθηγητη τους!!!!Και δεν χωρουν κανενα ειδος αμφιβολιας!!!Χωρια το τι γινεται στα μοναστηρια και το τι γινεται και με τις περιουσιες του καθε πιστου που βαζουν στο ματι!!!Επισης χωρια η αποψη που εχουν και για τις γυναικες!Μισογυνισμος στο ισλαμ…μισογυνισμος και στην ορθοδοξια!!!Αν ολα αυτα τα δειτε και τα ζησετε απο κοντα,το μονο που θα νιωσετε ειναι αηδια…εκτος και αν ειστε ψυχικα αρρωστοι και ολα αυτα σας φτιαχνουν!!

    1. Ποσα θες να μας τρελανεις; Συγκοινωνης με το μυαλο σου, αν εχεις καθολου απο δαυτο.

  6. Ο χριστιανισμός έχει το «όστις θέλειν».Οι μουσουλμάνοι έχουν το «όστις θέλειν»;Από ότι κατάλαβα εσείς νομίζετε ότι στην Ελλάδα η χριστιανική εκκλησία εκτελεί εβδομαδιαίως άτομα που βρίσκει να είναι ξυρισμένα.Μήπως είναι καιρός να ξεκολλήσετε από την φιλοδιαβολή;

  7. Για τους βυζαντινούς οπαδούς της Εκκλησίας Α.Ε. και σχολιαστές. Ανοίξτε αμόρφωτοι και διαβάστε το Πηδάλιον και την Αγία γραφή (στο αρχαίο κείμενο). Χρησιμοποιείτε ως προσωπείο μια δήθεν «ορθοδοξία» η οποία αναφωνεί συνεχώς «εις μίαν αποστολική Καθολική εκκλησία». Ξεχνάτε πως τον Οθωμανισμό «μουσουλμανισμό» τον δημιούργησε το βυζάντιο τινός η αποστολική καθολική εκκλησία ή αλλιώς εκκλησία του θεού Σαβαώθ ή Ασταρώθ.

    ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ (Α) Α΄:11 καί ηύξατο ευχήν Κυρίω λέγουσα· Αδωναΐ Κύριε Ελωέ Σαβαώθ, εάν επιβλέπων επιβλέψης επί την ταπείνωσιν της δούλης σου καί μνησθής μου καί δώς τη δούλη σου σπέρμα ανδρών καί δώσω αυτόν ενώπιον σου δοτόν έως ημέρας θανάτου αυτού, καί οίνον καί μέθυσμα ου πίεται, καί σίδηρος ουκ αναβήσεται επί την κεφαλήν αυτού.

    ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ Α΄:4 μετά το πατάξαι Σηών βασιλέα Αμορραίων τόν κατοικήσαντα εν Εσεβών καί τον Ώγ Βασιλέα της Βασάν τον κατοικήσαντα εν Ασταρώθ και εν Εδραίν.

    ΗΣΑΪΑΣ ΜΕ΄:7 Εγώ ο κατασκευάσας φώς καί ποιήσας σκότος, ο ποιών ειρήνην και κτίζων κακά· εγώ Κύριος ο Θεός ο ποιών πάντα ταύτα.

    ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ (Α) ΙΕ΄:23 (εβραΐκες κοινότητες) καί εις πάσας τας χώρας καί Σαμψάμη καί Σπαρτιάταις καί εις Δήλον και Μύνδον και Σικυώνα καί εις Καρίαν καί εις Σάμον καί εις την Παμφυλίαν καί εις την Λυκίαν και εις Φασηλίδα καί εις Κώ καί εις Σίδην καί εις Άραδον καί εις Γόρτυναν καί Κνίδον καί Κύπρον και Κυρήνην.

    Άντε Οβριοί βυζαντινοί καλά στερνά.
    Ζήτω η Ελλάς – Ζήτω οι Έλλην

  8. Πρεπει να καταλαβουμε πλεον ολοι οι Χριστιανοι οτι το ΜΟΝΟ πραγμα με το οποιο οφειλουν να κανουν ειναι να πηγαινουν συμφωνα με την Αγια Γραφη. Πρεπει να καταλαβουμε οτι ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα η εκκλησια και οι μεγαλοπατερες της ορθοδοξιας που πολλες φορες βαζανε κανονες και λειτουργουσαν με τα συμφεροντα τους. Στον μονο που θα δωσετε λογο ειναι ο Χριστος και αν πραξατε τα λεγομενα του και οχι ο καθε πατερας της ορθοδοξιας ή ο πάπας κλπ

  9. ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΑΧΤΑΡΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ? ΨΗΦΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ

  10. Ο/Η Ο ΚΡΙΤΗΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Κ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ λέει:

    ΕΝΩ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΙ ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΓΕΝΕΙΑ Κ ΜΑΛΛΙΑ Κ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΔΟΥΛΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ Κ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΘΕΟΣ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΜΕ ΙΔΙΑΝ ΒΟΥΛΗΣΗ Κ ΝΑ ΠΟΡΝΕΥΙ Κ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΒΣ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ Κ ΤΗΝ ΣΟΔΟΜΙΚΗ ΖΩΗ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΦΟΥ ΚΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΒΑΠΤΙΣΘΗΣΑΝ ΕΝΔΥΘΗΣΑΝ Κ ΔΕΝ ΕΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥΣ

  11. Ολοι οι θρησκευτικοι φανατικοι ειναι το ιδιο ειτε ειναι Χριστιανοι ειτε μουσουλμανοι.Ολοι τζιχαντιστες ειναι.

  12. Πόση κακία και μικροψυχία έχει μέσα του ο συγγραφέας αυτού του άρθρου.
    Και μόνο η προσπάθεια σύγκρισης καθ’ οποιονδήποτε τρόπο της ορθοδοξίας με συμπεριφορές του ισλαμικού κράτους δείχνει μικροψυχία και κακία.

Comments are closed.