”Να τους βάζουμε το γκλοπ στον κ@λο”! Οργή με αυτή την ανάρτηση αστυνομικού στα social media

Κοινοποίηση:
police

Ο αστυνομικός Κ.Η. ο οποίος υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook προτρέπει δημόσια τους συνάδελφους του να βασανίζουν τους συλληφθέντες αναρχικούς.
Πιο συγκεκριμένα γράφει: “Νομίζω ήρθε η ώρα στους συλληφθέντες Αναρχικούς να τους βάζουμε στην κυριολεξία όμως το γκλοπ στον κ…! Και Χ Ω ΡΙ Σ βαζελίνη… Επαναλαμβάνω στην κυριολεξία! Και προτρέπω τους συναδέλφους της ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης να το κάνουν”

1fb

 

Ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από την ηγεσία της αστυνομίας, για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη. Στη σελίδα του, ο Κ.Η. έχει πολλές φωτογραφίες με τη στολή της αστυνομίας και με όπλα.

seleo.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. στην Αμερικη(ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) αν σε σταματησει αστυνομικος και κανεις καμμια “υποπτη” κινηση, σε κανουν “κοσκινο” απο σφαιρες και μετα…………… σε δενουν με τις χειροπεδες να μη φυγεις!!!!!!!!!!! και μου λες για ενα γκλοπ στον κολο;

  2. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ,ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΑΜΟ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ,ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΜΑ ΤΟΣΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΑΙ,ΓΑΜΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΠΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΚΤΟ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.