ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Τέσσερις ποδοσφαιριστές σε “στημένα” παιχνίδια!

Κοινοποίηση:
stimenapaixnidia

Νέα στοιχεία για ανάμειξη ποδοσφαιριστών ομάδας της Super Leauge σε στημένους αγώνες προέκυψαν στην πορεία της έρευνας της Ασφάλειας Αττικής για υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμου που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο, με βασικό κατηγορούμενο, τότε, τον πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό.

Από νεότερα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών προκύπτουν ενδείξεις ότι συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τρεις αγωνίζονται σε ομάδα της Α΄ Εθνικής και ένας σε επαρχιακή ομάδα μικρότερης κατηγορίας, συμμετείχαν σε «στήσιμο» αγώνων προκειμένου να αποκομίζουν κέρδη από διαδικτυακό στοίχημα.

Όπως διαβάζουμε στην kathimerini.gr, κατά το πρώτο στάδιο διερεύνησης της υπόθεσης είχαν προκύψει στοιχεία για εμπλοκή στην υπόθεση ενός εκ των τεσσάρων υπόπτων σήμερα ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για 23χρονο παίκτη ΠΑΕ του Λεκανοπεδίου, ο οποίος είχε τότε καταθέσει ότι δεχόταν πιέσεις από πρατηριούχο – βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση της λαθρεμπορίας στον οποίο όφειλε χρήματα.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: