Μαύρες ώρες για την οικογένεια του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή αφού ο γιος του πνίγηκε , σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από αναθυμιάσεις.
Θρήνος στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο γιος του βρέθηκε νεκρός από διαρροή αερίου.
Ο Ούγκο Σάντσες Πορτουγάλ, γιος του παλαίμαχου Μεξικανού που έγραψε την δική του ιστορία με την Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε νεκρός από διαρροή αερίου στο διαμέρισμά του στην πόλη του Μεξικού.
Ο 30χρονος, ο οποίος επίσης έπαιξε μπάλα και κατέκτησε δύο τίτλους με την Πούμας, εργαζόταν στον Δήμο.
Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Σάντσες γεννήθηκε στη Μαδρίτη όταν ο πατέρας του έπαιζε στη «Βασίλισσα», αλλά οι δυο τους δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις.