Νεκρός ο απαγωγέας του Φράνκστον – Κρατούσε τέσσερα άτομα όμηρους επί 14 ώρες (φωτο)

Κοινοποίηση:
Α1

Δέχθηκε έξι σφαίρες από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας…

Τραγικό τέλος για τον απαγωγέα είχε η 14ωρη και πλέον υπόθεση ομηρίας στο Φράνκστον της Μελβούρνης, στην Αυστραλία. Μετά από επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, ο 46χρονος άνδρας, το μικρό όνομα του οποίου ήταν Τρέβορ, έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Ο 46χρονος άνδρας κυκλοφορούσε από νωρίς κρατώντας μαχαίρια στα χέρια του, ψάχνοντας για τον έμπορο που τον προμήθευε με ναρκωτικά. Πριν εισβάλει στο σπίτι στο Φράνκστον, είχε τραυματίσει έναν άνδρα στο λαιμό και η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ, μέσα στο σπίτι που είχε εισβάλει βρίσκονταν τέσσερα άτομα, τρεις κοπέλες και ένας άνδρας.

Α2

Ο 46χρονος απαγωγέας με τις γυναίκες που κρατούσε μέσα στο σπίτι

Ο εξαρτημένος Τρέβορ απειλούσε ότι θα σφάξει τους ομήρους αν η αστυνομία με τον προμήθευσε με τη δόση του. Η ομηρία διήρκεσε περισσότερες από 14 ώρες, ωστόσο η αστυνομία έλαβε την απόφαση να δράσει, καθώς θεώρησε ότι ήταν πιο επικίνδυνο να διατηρηθεί η κατάσταση ομηρίας. Η επιχείρηση είχε διάρκεια λίγων λεπτών, ενώ σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκαν έξι πυροβολισμοί, από τους οποίους έπεσε νεκρός ο 46χρονος ναρκομανής.

Α3

Ο 46χρονος Τρέβορ

Στις 7:38 το πρωί, τοπική ώρα, είχε ολοκληρωθεί η επιχείρηση και έφτασε στην περιοχή το ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τη σορό του απαγωγέα. Ο 45χρονος άνδρας που είχε μαχαιρωθεί από τον εγκληματία νωρίτερα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: