«ΝΕΟΣ ΣΟΥΗΔΟΣ», ΑΕΡΓΟΣ, ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ των ΑΝΤΙΦΑ και… ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ!

Κοινοποίηση:
rape

Κάθε έρευνα, κάθε μελέτη, κάθε στατιστική, καθώς και μια απλή ματιά στην

επικαιρότητα αποδεικνύει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο ενεργειών και δράσεων αυτής της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης ψυχοπαθών. Απαρτίζεται σχεδόν εξ ’ολοκλήρου από αντικοινωνικές και ψυχοπαθολογικές προσωπικότητες ανθρώπων που σε άλλες εποχές θα κατέληγαν απλά στην άκρη ενός σχοινιού μετά από μια σύντομη πτώση και ξαφνικό σταμάτημα.

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα αυτής της «ακτιβιστικής οργάνωσης» που «μάχεται» κατά του Φασισμού για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων, των μεταναστών, των ομοφυλόφιλων κ.α. και φυσικά και των φεμινιστριών… Βέβαια μετά από τις «μάχες» σαν καλός αριστερός ξεχαρμάνιαζε πάνω σε ανυποψίαστες Σουηδές και…μόνο Σουηδές…..

Ο 34χρονος ξεκίνησε την «καριέρα» του το 2003 με σεξουαλική επίθεση σε εννιά (9) γυναίκες μέσα σε τρεις ώρες σε προάστιο του Μαλμε όπου η γελοία Σουηδική «δικαιοσύνη» των «τιμώρησε» με εξάμηνη φυλάκιση. Μόλις αποφοίτησε βίασε μια γυναίκα ακόμα, για να γιορτάσει τη ελευθερία του και του επιβλήθηκε άλλη μια γελοία ποινή τριών μηνών. Η καριέρα του συνεχίστηκε με ένα κτηνώδη βιασμό και βαριές σωματικές βλάβες σε μια κοπέλα το πάρκο Humlegården της Στοκχόλμης το 2005.

Από τότε η αστυνομία έχει στοιχειοθετήσει ένα φάκελο με ακόμα 12 επιθέσεις και βιασμούς σε γυναίκες εκτός τον υπόλοιπο φάκελο του για επιθέσεις κατά αστυνομικών, κλοπές, καταστροφή ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας κ.τ.λ., τυπικός για αριστερό «ακτιβιστή». Η τελευταία του σύλληψη για τραυματισμό αστυνομικών και καταστροφή ξένης περιουσίας έγινε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 και χρειάστηκε να του δείξουν βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα να πετά πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς για να αλλάξει τον αρχικό ισχυρισμό του ότι ήταν απλά περαστικός και πως εκείνοι ήταν φασίστες και ρατσιστές!

Το ακόμα πιο εκνευριστικό για αυτό το αριστερό σεξιστικό κτήνος είναι πως ενώ διέρρευσαν οι φωτογραφίες του από τα επεισόδια, όπου φαίνεται πως είναι «Σουηδός» κατ‘ όνομα, η Σουηδική αστυνομία κρατά την ταυτότητα του μυστικά γιατί, ως γνωστόν, αυτός και οι όμοιοι του έχουν δικαιώματα, ενώ οι Σουηδές όχι…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: