Ντάλας: Το ένοχο παρελθόν του εκτελεστή – Νέα στοιχεία

Κοινοποίηση:
ntalas

Ο πρώην στρατιώτης στο Αφγανιστάν Μάικα Τζόνσον, που εκτέλεσε πέντε αστυνομικούς στο Ντάλας, φαίνεται πως είχε επιστρέψει στις ΗΠΑ, έπειτα από κατηγορία συναδέλφου του, πως την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Για 6 χρόνια, ο Μάικα Τζόνσον υπηρετούσε στο στρατό. Τον Μάη του 2014, έξι μήνες αφού έφτασε στο Αφγανιστάν, κατηγορήθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά μια συνάδελφό του. Η διοίκηση των αμερικανικών στρατευμάτων, τον έστειλε πίσω, ζητώντας την αποστράτευσή του, λέει ο στρατιωτικός δικηγόρος που τον εκπροσώπησε.

Το θύμα της σεξουαλικής επίθεσης μάλιστα, ζήτησε να δοθεί ψυχιατρική βοήθεια στον Τζόνσον, ενώ παράλληλα έκανε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα που θα κρατούσαν τον μετέπειτα εκτελεστή του Ντάλας, μακριά από την ίδια και την οικογένειά της. Ο Τζόνσον διατάχθηκε να μην ξαναέρθει σε καμία επαφή μαζί της.

Ο δικηγόρος που τον εκπροσώπησε τονίζει πως ο Τζόνσον θα απολυόταν από το στρατό τον Σεπτέμβρη του 2014 εξαιτιάς του γεγονότος, όμως αντί γι αυτό έτυχε τιμητικής αποστρατίας μερικούς μήνες αργότερα για λόγους που ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Που ήταν οι φιλοζωικές να μαζέψουν το αδέσποτο;;
    Να τώρα….

Comments are closed.