Ντέρμπι «αιωνίων» με φόντο άδειες εξέδρες σήμερα στο γήπεδο “Καραΐσκάκη”

Κοινοποίηση:
690_08353130-2f04-4078-8427-90d291f3b765

Tο μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» κλέβει την παράσταση σήμερα (19.30) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους» σε ένα ιδιαίτερο ματς, που αφενός θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας των Πειραιωτών και αφετέρου οι δύο αντίπαλοι θα κοντραριστούν χωρίς να βρίσκονται σε τροχιά τίτλου.

 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός στην έβδομη, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να οδηγούν την κούρσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό “πάνοπλοι”,αφού η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο Όσκαρ Γκαρθία επέλεξε να πάρει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά.

Στο άλλο στρατόπεδο, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία με… ψυχολογικές “ντόπες”, καθώς αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών βρέθηκαν στο Κορωπί και ζήτησαν από τους παίκτες το διπλό. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι εκτός στόχων με την κατάσταση στα διοικητικά να είναι τραγική, ωστόσο η νίκη σε ένα ντέρμπι είναι από μόνη της… σημαντική.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει στη διάθεσή του τον Κουρμπέλη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, καθώς και τον Κουλιμπαλί που εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή είναι η εξής: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγελου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Άλτμαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: