ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ από “τίμιο ξύλο”! ΔΕΙΤΕ την απόδειξη που κάνει το γύρο του διαδικτύου! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
xaplostres111

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε πόσο κόστισαν 3 ξαπλώστρες, μία ομπρέλα και ένα μπουκάλι νερό.

“Η ξαπλώστρα είναι απο τίμιο ξύλο, η ομπρέλα είναι απο ύφασμα που βρέθηκε στον τάφο του Φαραώ και το νερό κατευθείαν απο πηγή απο το ιερό βουνό Σουνγκ των Σαολίν”. Αυτό είναι το μήνυμα που συνοδεύει την απόδειξη που βλέπετε στην φωτογραφία και σαρώνει στο ίντερνετ.

a1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δηλαδή πήγε ο αρχιμ@κ*ς να πουλήσει την μούρη του στην Μύκονο,τα πλήρωσε όλα κανονικά και τώρα διαμαρτύρεται!Να φανταστώ ότι κανείς δεν του είπε εκ των προτέρων πόσο κοστίζουν όλα αυτά,ούτε και ότι υπάρχει πουθενά τιμοκατάλογος!Οπότε ήρθε ο σερβιτόρος και μαζί με τον λογαριασμό κρατούσε και ένα πιστόλι,με το οποίο τον ανάγκασε να πληρώσει τον λογαριασμό που μέχρι τότε ήταν επτασφράγιστο μυστικό!
    Υ.Γ. Κλασσική περίπτωση “ΔΕΙΜΟΚΡΑΤΗ”!Πρώτα ψηφίζει αυτόν που του λέει τα περισσότερα “ΘΑ”,γνωρίζοντας ότι του λέει ψέμματα και όταν τα “ΘΑ” πηγαίνουν περίπατο και του έρχεται η “λυπητερή”,σκούζει σαν εξαπατημένη παρθένα!

  2. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η: Nammos Restaurant By The Sea, Psarou Beach, Mykonos

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

    1. ΦΠΑ πληρώνει το λαμόγιο?…αλλά τι ρωτάω…μόλις έκανε γάμο που του κόστισε 10,000,000…και το προηγούμενο πρόστιμο μειώθηκε ξαφνικά σε 20,000. Με κάνατε να μην θέλω να ξαναγυρίσω στην χώρα μου…αλήτες

Comments are closed.