Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα για το Mega: «Όποιος πανηγυρίζει ας παει στο διά..ο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατ…ψυχους εδώ μέσα»!

Κοινοποίηση:
elenakrita240516-682x384

«Όποιος πανηγυρίζει ας παει στο διά..ο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατ…ψυχους εδώ μέσα»!
Mε το Mega να βρίσκεται περισσότερο από ποτέ κοντά στο “μαύρο”, η Έλενα Ακρίτα ξεσπά κατά όλων όσοι αστειεύονται και κάνουν πλάκα για το θέμα. Η γνωστή συγγραφέας και δημοσιογράφος σημειώνει στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το ‘κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ’. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Ασχέτως που έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.
Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.
Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας παει στο διά…ο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατ…ψυχους εδώ μέσα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πούλο και εσύ και όλα τα καθεστωτικά υποκείμενα του διαπλεκόμενου καναλιού πού χρόνια τώρα κάνετε πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες φορτώνοντάς τους τα χρέη του σάπιου καναλιού σας. Είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα! Κακό ψόφο στο mega και κανένας οίκτος για όλους όσους δουλεύαν σε αυτό το απεχθές πορνείο (μπουρδέλο).

  2. ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΖΟΜΠΙ. ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ. ΣΚΑΤΩΨ ….. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ .ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.

  3. χεστηκα για την καφετζου την αστρολογο την κομμωτρια και τον παρκαδορο του μεγκα!

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
    ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ!

    Υ.Γ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ!

  4. ΠΕΡΑΜΙΩΤΗΣ ΩΡΑΙΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ

  5. ΟΥΞΟΥ κι εσύ ΜΩΡΗ!!!!

    Να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ τα μπουρδελοκάναλα μπορούν???

    ΜΟΝΟ τότε θα έρθει ο κόσμος στα “΄ισα του”

    ΟΥΞΟΥ λοιπόν κι εσύ και ΟΛΟΙ σας από ‘κει μέσα!

    …και ΔΕ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ – ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ όμως!!!!
    (εκτός από κάτι τεχνικούς – όχι κάμεραμαν – και κάτι παραδουλικούς εκεί μέσα, ΟΛΟΙ οι άλλοι είσαστε ΣΑΠΙΛΑ)

    ΟΛΟΙ ΣΑΣ συμβάλατε στην χειραγώγηση των πολιτών – άλλος λίγο και άλλος πολύ.

    ΟΥΞΟΥ λοιπόν……..

Comments are closed.