Οι Έλληνες πεινάνε και κοιμούνται στα σκουπίδια και τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας κάνουν καθημερινά πλύση εγκεφάλου για τους ΛΑΘΡΟμετανάστες! Για τους ΕΛΛΗΝΕΣ αστεγους ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!! ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ… (ΒΙΝΤΕΟ “Μakeleio.gr”)

Κοινοποίηση:
12799346_585634111592130_4230937868228876449_n

Για τους Έλληνες άστεγους τίποτε, για τους λαθρομετανάστες… οικίσκους, φως, νερό, τηλέφωνο και φαγητό δωρεάν!

Τα τελευταία χρόνια που η χώρα μας καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει την οικονομική κρίση, χιλιάδες είναι οι συνάνθρωποι μας που ξαφνικά, από την μια μέρα στην άλλη, έχασαν ότι είχαν.

Ο ένας Δήμος μετά τον άλλον, καλεί όλους τους Έλληνες να προσφέρουν ότι έχουν για την φροντίδα των μεταναστών, παράλληλα με τις καμπάνιες που οργανώνουν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τα ΜΜΕ, την ίδια ώρα που χιλιάδες έλληνες βρίσκονται στο δρόμο.

Κανένας βέβαια δεν πραγματοποίησε τόσο μεγάλες καμπάνιες για τους συνανθρώπους μας, όπως η πρωτοφανής κινητοποίηση για τους “πρόσφυγες”…

Σε οδοιπόρικο που κάναμε στους δρόμους της Αθήνας,οι εικόνες σοκάρουν και σε γεμίζουν οργή!!!

Τα παρακάτω βίντεο είναι η αλήθεια που συναντήσαμε και είναι σοκαριστική…..

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. λοιπον για μενα δε φταινε μονο τα ΜΜΕ( σαφως κι εχουν μεριδιο μεγαλης ευθυνης) αλλα φταινε κι οι απλοι δικοι μας πολιτες που τους επιασε ξαφνικα η καλοσυνη!Να εξηγηθω: βλεπω θειτσες,,γιαγιαδοπαππουδες και αλλους που πανε με σακουλαρες φρουτα κρουασαν κουλουρια ψωμια σαντουιτς κι ενα σωρο αλλα πραγματα, και ταϊζουν τους λαθρο,μαζι και τον αφθονο ρουχισμο.Σωστα?! μη μου πειτε οτι δεν το βλεπετε κι εσεις που ζειτε στα μεγαλα αστικα κεντρα! Αυτοι οι ιδιοι(που πανε τρεχοντας στους Λαθρο) πηγαν ποτε ενα κουτακι γαλα,ενα ρυζι,ενα μηλο,ενα κρουασαν,ενα κομματι ψωμι σε μια οικογενεια ανεργων ή στους Ελληνες αστεγους ? Για μενα ειναι ψευτες και υποκριτες ολοι αυτοι!

  2. Οτι δεν μπορεσε η τροικα να παρει ως τωρα απο τους Ελληνες,θα το παρει για λογαριασμο της η κυβερνηση επικαλουμενη τον ανθρωπισμο των ηλιθιων Ελληνων.

  3. ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΙ ΖΟΥΓΚΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑΤΙΑΝΟΧΑΤΖΗΝΙΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ!

Comments are closed.