Οι Έλληνες πληρώνουν τριπλά την νοσηλεία τους στα Δημόσια νοσοκομεία & έχουν τριτοκοσμικές παροχές!

Κοινοποίηση:
nosokomeio

Σύμφωνα με τη κυβέρνηση και ειδικότερα τον Υπουργό Υγείας, η Ελλάδα τώρα έχει άρτιο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Και είναι οι μόνοι που το καυχιούνται , καθώς τα πράγματα στην πρωτοβάθμια παροχής υγείας εκτός του ότου είναι τραγική , πληρώνεται και ακριβά η νοσηλεία τριτοκοσμικής κλάσης επιπέδου. ..

Αυτά γράφουν και ξένες μελέτες που διαβάζουμε σε βρετανικές εφημερίδες «Η πλήρης διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας τα τελευταία 4 χρόνια έχει ήδη αρχίσει να έχει δραματικά αποτελέσματα για την υγεία των πολιτών.»

Διαβάστε το βρετανικό δημοσίευμα ΕΔΩ

Κατά το ρεπορτάζ του elliniko-fenomeno.gr  στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, είδα πολλά μέσα και έξω από τα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, όπου μου έβγαλε το μάτι οι πολλές πινακίδες που υπενθυμίζουν στον Έλληνα πολίτη, ότι θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο .

Για τους λάθρο –αλλοδαπούς οι εξετάσεις, νοσήλια και θεραπείες προσφέρεται εντελώς δωρεάν από το μόχθο των Ελλήνων βαριά φορολογούμενων. Το μοναδικό αυτό Ελληνικό Φαινόμενο συμβαίνει από την στιγμή που εισέβαλε η Τρόικα στην Ελλάδα.

Ο δε,Υπουργός Υγείας ΄Αδωνις Γεωργιάδης, καμαρώνει και διατυμπανίζει σε κάθε του βήμα το καταστροφικό έργο του, πώς στον τομέα της Υγείας που έφτιαξε με την τρόικα ,όλα βαίνουν καλώς. Απόδειξει το περίφημο SMS, της οικογένειας του,προφανώς, ως όργανο προπαγάνδας που κάνει το γύρο της Ευρώπης: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας», και γελά και το παρδαλό κατσίκι.

Όμως άλλο είναι να πουλάμε βιβλία ως επαγγελματίας πλασιέ κύριε Υπουργέ και εντελός άλλο να έχουμε εμπειρία σε θέματα ιατρικής, περίθαλψης και φαρμακευτικής

«Τα σκληρά μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα αφήνουν σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, οδηγώντας σε ραγδαία αύξηση της παιδικής θνησιμότητας, των λοιμώξεων από HIV και των αυτοκτονιών»

Διαβάστε το δημοσίευμα ΕΔΩ

Αυτά γράφει η έκθεση και ακόμα δεν είδαμε τίποτα, καθώς με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας 2015-2018, που πρόκειται να ψηφιστεί σήμερα στην βουλή., προβλέπει περαιτέρω περικοπές στο δημόσιο, μεταξύ αυτών και στην υγεία, ,ώστε να πετύχει πρωτογενή πλεονάσματα 2,5% του ΑΕΠ το 2015, 3,5% του ΑΕΠ το 2016, 4,6% του ΑΕΠ το 2017 και 5,3% του ΑΕΠ το 2018.

Ούτε όμως το Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών δεν υπολογίζει, που καταγγέλλει μεσαιωνική κατάσταση στο χώρο της Υγείας : « Δεν είναι δυνατό, ο Υπουργός Υγείας να πληρώνεται με δύο μισθούς, οι διοικητικοί υπάλληλοι να πληρώνονται αδιαλείπτως κάθε δεκαπενθήμερο, όταν οι έλληνες γιατροί ως λειτουργοί της υγείας πεινούν απλήρωτοι μήνες ολόκληρους και οι έλληνες ασθενείς καταδικάζονται να πληρώνουν μια δημόσια υγεία πιο ιδιωτική από τις ιδιωτικές!!! ..» .

Η κυβέρνηση, ειδικότερα ο υπουργός υγείας, δεν ακούει ,δεν βλέπει, δεν χαμπαριάζει τίποτα από τα παραπάνω ,αρκεί να ολοκληρώσει τις εντολές της τρόικας και να πάρει το χειροκρότημα . Έτσι λοιπών , μ’ αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση στρώνει το κόκκινο χαλί στην Γερμανική εταιρεία «Πήγασος», σύμφωνα με πληροφορίες μου, που θέλει να καπαρώσει για ένα κομμάτι ψωμί τα δημόσια νοσοκομεία και τις κλινικές μας, με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που θα ενοικιάζονται από αμφιλεγόμενες ΜΚΟ εταιρείες εργαζομένων.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο τοκογλύφος – μεγάλο- μαφιόζος έμπορων ψυχών G Soros, με το πλωτό του παλάτι , αραγμένο στο λιμάνι της πόλης και φυλάσσεται σαν αστακός από το λιμενικό σώμα.

boat-soros-1

boat-soros-2

Εκεί δέχεται κυβερνητικά πρόσωπα, άρχοντες του τόπου, παρατρεχάμενους ,σαλιάρηδες-γλείφτες και πολλούς άλλους κρυφούς θαυμαστές του ,που είναι έτοιμοι στις διαταγές του για μια χούφτα δολάριο ,όπου κλείνουν μυστικές συμφωνίες , μπίζνες ,κυρίως μαγειρεύονται με στρατηγικές κινήσεις τα επερχόμενα εκλογικά αποτελέσματα, για τα οποία ο mr νέας τάξης χρηματοδότης έχει επένδυση πολλά, ώστε να έρθουν ομαλά τα πράγματα και καταστάσεις όπως ακριβώς σχεδιάστηκαν , όλα σε βάρος της Ελλάδος.

Μετά την Αλληλεγγύη ΜΚΟ εταιρεία που ίδρυσε και στην Θεσσαλονίκη, τα ορυχεία χρυσού και Ουρανίου στην Μακεδονία μας, ο μαφιόζος – τοκογλύφος G Soros, ετοιμάζεται να εξαγοράσει ακόμα και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης , από την offshore εταιρεία του με έδρα της Μπαχάμες

Για να δούμε το Ελληνικό κράτος τι άλλο θα ξεπουλήσει!!!!!!!

Σε κάθε περίπτωση «σαν την υγεία δεν υπάρχει!» και γιαυτό θα παλέψουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: