Οι βουλευτές της Χ.Α Ζαρούλια,Αρβανίτης,Κούζηλος & Κουκούτσης αύριο στις ανακρίτριες Κλάπα & Δημητροπούλου

Κοινοποίηση:
vouleutes-xrysh-augh

Σε απολογία ενώπιον των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου έχουν κληθεί αύριο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης, Νίκος Κούζηλος και Δημήτρης Κουκούτσης κατηγορούμενοι για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.Ο κύκλος των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ανοίγει δυο μήνες μετά το αίτημα των δικαστικών λειτουργών για άρση της ασυλία ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής. Οι πληροφορίες θέλουν τους βουλευτές να ζητούν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Έτσι εκτός απροόπτου το νέο ραντεβού θα οριστεί για μετά τις εκλογές.
Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να κληθεί σε απολογία και ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον οποίο έχει, επίσης, αρθεί η ασυλία του για το κακούργημα της οπλοκατοχής με σκοπό την προμήθεια εγκληματικής οργάνωσης
Αναμένεται να ακολουθήσουν οι βουλευτές Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης για τους οποίους την περασμένη βδομάδα η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου ψήφισε υπέρ της άρσης της ασυλίας τους. Την ίδια ώρα εκκρεμεί η απόφαση της Βουλής για τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τους οποίους οι ανακρίτριες έχουν ζητήσει εκ νέου την άρση της ασυλίας τους, καθώς και για τους ανεξάρτητους, πλέον, βουλευτές Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και Στάθη Μπούκουρα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. σήμερα όλοι στη συγκέντρωση συμπαράστασης στους άδικα καταδιωκόμενους από τις κομιτατζούδες δικαστίνες βουλευτές της ΧΑ που καταδιώκονται ΜΟΝΟ για το ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥΣ!
    Ο νεοδημοκρατικός σταλινοφασισμός και οι ολικές μέθοδοι των “λαικών δικαστηρίων” της δικαστικής χούντας της ξενοκίνητης κυβέρνησης του μνημονίου ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
    Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται.

  2. Έχω μια διαισθηση… Φοβαμαι… οτι αυριο η Ζαρουλια θα καταληξει στη μπουζου με την πρεζου…?

    1. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ (ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ NICNAME ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΕΙ 1 ΩΣ 3 πμ.
      https://www.youtube.com/watch?v=JiucqR1G6Mk
      ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΝΑ ΒΓΕΝΕΙ.ΣΥΜΠΑΣΧΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

  3. Το πανηγύρι ξεκινάει σιχαμένα αποβράσματα του “συνταγματικού τόξου”.

  4. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ “”ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ Μ’ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ!

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΜΜΙΤΑΤΖΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΠΟΣΟ ΦΑΙΔΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΤΣΑΤΣΟΓΡΙΕΣ…. ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕΣ;
    ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΙΑ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ… Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ!

Comments are closed.