Οι Εισαγγελείς διαβίβασαν στη Βουλή την δικογραφία για να αρθεί η ασυλία του βουλευτή Δ.Σταμενίτη-Ευθύνες για την κατάντια των Ολυμπιακών έργων-Με το κακούργημα της απιστίας στο εδώλιο ο πρώην πρόεδρος της “Ολυμπιακά Ακίνητα”!

Κοινοποίηση:
olympiaka-akinita

Με το κακούργημα της απιστίας είναι αντιμέτωπος ο πρώην πρόεδρος της εταιρίας “Ολυμπιακά Ακίνητα” Κωνσταντίνος Ματάλας ενώ η δικογραφία διαβιβάστηκε στη Βουλή προκειμένου να αρθεί η ασυλία του νυν βουλευτή της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος τον διαδέχτηκε στην εταιρία ώστε να ασκηθεί και σε βάρος του ποινική δίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς Σωτήρης Μπουγιούκος και Ελένη Σίσκου μετά από πολύμηνη έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι υπάρχουν ενδείξεις για ευθύνες για τους δυο πρώην επικεφαλής της εταιρίας η όποια είχε αναλάβει την μεταολυμπιακή συντήρηση και χρήση τόσο των σταθερών όσο και των κινητών κατασκευών που χρησιμοποιήθηκαν στην Ολυμπιάδα.

Η εταιρία στην οποία πέρασαν όλες οι εγκαταστάσεις, πλην του ΟΑΚΑ, φαίνεται πως δεν μερίμνησε ως όφειλε για την μεταολυμπιακή τους χρήση με αποτέλεσμα να… ρημάξουν εγκαταστάσεις που κόστισαν δεκάδες δισεκατομμύρια .

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τωρα σωθηκες,εστειλαν στους κλεφτες και τους μαφιοζους να καταδικασουν το αδερφι τους.

Comments are closed.