Οι θέσεις της “Ελληνικής Αυγής” για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την ανάπλαση των προσφυγικών

Κοινοποίηση:
xrisi-augi-kasidiaris

Σήμερα, Τρίτη 6 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού διαμερίσματος (Πανόρμου 59) στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τις θέσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” και της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την ανάπλαση των προσφυγικών.

Ομιλητές: Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων – Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής – Ηλίας Παναγιώταρος, Δημήτρης Καλτσάς – υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, πρώην πρόεδρος φιλάθλων Παναθηναϊκού, Γιάννης Βουλδής – Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, υποψήφιος με την “Ελληνική Αυγή για την Αθήνα”, Παύλος Κτιστάκης – υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα “Ελληνικής Αυγής για την Αττική”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μιας και πέρνουν εντολές από το κτήριο ακριβώς απέναντι από το γήπεδο. Σε αυτή την περίπτωση είναι πραγματικά ντόπιοι (γιατί αν κρίνουμε από το χρώμα τους σε φυλετικό επίπεδο πρόκειται για μπάσταρδα του Ιμπραήμ).

  2. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ)ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΓΙΝΕ !!!
    ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ , ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .
    Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ.

  3. «Μας είπανε φασίστες, δολοφόνους ρατσιστές, Όμως είμαστε το αύριο και αυτοί είναι το χθες. Λίγες μέρες ακόμα… Ζήτω η νίκη»

  4. Περιμενω αντιδραση αμεση και απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και απο το οργανωμενο οπαδικο κινημα του ΠΑΟΚ…Ο πολεμος κατα της κυβερνησης πρεπει να ξεκινησει.Και μαλιστα τωρα που ειναι και περιοδος εκλογων.
    ΖΑΓΟΡΑΚΗΗΗΗ…..παραιτησου ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ
    Η εντολη ειναι σαφης: Να μην αναπτυχθει ο Σαββιδης. Αποτελει Ρωσσο οικονομικο παραγοντα και επουδενι λογο δεν πρεπει να κανει buisness στην Ελλαδα. Ποιος το λεει αυτο?? Ποιος το μεθοδεύει?? Να ειναι ο φερομενος και ως πρωθυπουργος ?Η εγχωρια οικονομικη ελιτ? Η μερκελ??Παει μακρια η βαλιτσα συντροφοι ..πολυ μακρια..οποιος καταλαβαινει καταλαβαινει..Ειναι τυχαιο που ο Σαββιδης σε καθε επιχειρηματικη του ενέργεια αντιμετωπιζει προσκοματα?οχι φυσικα.ειναι τυχαιο το γεγονος οτι η ανυπαρκτη πρωθυπουργαρα μας εβλεπε επι δεκαετιες μαζι με το μαρινακι και το λαυεντιαδη τα ματσακια του γαβρου απ τις σουιτες του Καραισκακις? Δεν ειναι ποδοσφαιρικο το ζητημα αμιγως αλλα πολιτικο κυριως,.. Και αν κανει κόμμα ο Σαββίδης με ρωσσικα κεφαλαια που να εξυπηρετει τα ρωσικα συμφεροντα στην μεσογειο καιο την νοτιοανατολικη ευρωπη?? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ?? Απο που θα αντλησει ο σαββιδης?? απ το ΚΚΕ?απ το ΣΥΡΙΖΑ? απ την ΑΝταρσυα?οχι φυσικα….ε ρε γελια που πεσουν …..

Comments are closed.